HAPPENINGS \ Jom Menang
 • Jom Menang
  Seronok melihat anak-anak membesar. Macam-macam pencapaian mereka yang mengagumkan kita. Rasanya setiap detik hendak kita rakamkan aksi mereka.
 • Jom Menang
  Peraduan Anmum Essential "Hmm... Sedapnya Minum Susu" Kongsikan gambar anda bersama si manja/ anak sahaja sedang menikmati minuman susu dalam pelbagai gaya menarik dan kreatif.
 • Jom Menang
  Seronoknya bergelar ibu! Bagi yang bakal melahirkan tentu tidak sabar menghitung hari menanti kehadiran permata hati. Sudah bermacam perkara dirancang buat si kecil dan pelbagai persediaan dilakukan bagi menyambut kelahirannya. Tidak dinafikan, ada kalanya kita lebih banyak berbelanja barang keperluan anak berbanding barang peribadi. Tetapi ibu harus ingat, barang keperluan selepas bersalin juga perlu diberi perhatian termasuk peralatan penyusuan susu ibu.
 • Pa&Ma
  Hello Kitty, watak kesukaan ramai kini berada di Malaysia. Menangi pas masuk untuk berjumpa dan bergembira bersama watak kegemaran dunia menerusi peraduan ini.
 • Jom Menang
  Kanak-kanak yang aktif dan cergas memang sukar duduk diam. Ada sahaja yang ingin mereka teroka dan pelajari. Jangan risau kerana ia adalah sebahagian daripada perkembangan sihat kanak-kanak. Namun, dalam masa yang sama ia juga mengundang kepada risiko kecederaan mereka.
 • Jom Menang
  Jelas terpancar riak wajah keriangan pada anak apabila anda menyebut mengenai percutian. Sudah tentu pelbagai aktiviti dirancang bagi memenuhi seharian waktu bersantai bersama keluarga.
 • Jom Menang
  Mendidik anak-anak melakukan perkara baik adalah perkara asas yang mesti dititikberatkan sejak mereka kecil lagi. Pa&Ma dan Disney Junior ingin membantu dan memberi inspirasi kepada anak-anak anda untuk melakukan perkara baik melalui aktiviti yang menyeronokkan.
 • Ekstra
  “Eh cantinya gigi dia,” puji Elia kepada seorang kanak-kanak perempuan comel yang tersenyum menampakkan barisan gigi yang putih bersih. “Saya guna Kodomo Lion,” katanya sambil tersenyum riang.
#
#
Terkini