Pelakon, Ozlynn memuatnaik sebuah video di laman instagramnya. Melalui kepsyen yang ditulis, dia menceritakan bagaimana suaminya, Johan Raja Lawak sangat membantu dalam menguruskan rumah tangga.

Semalam dia ajak dating berdua.. dia belanja kita pergi spa.. suweettt x?? Ada masa bila dia sian kat kita dia akan masak.. dia serba boleh, kelulusan tahan maki..sebab dia ni bukan kaki gaduh.. korang cakap apa pon dia buat pekak telinga.

IKLAN

Sebab tu dia tak layan cemuhan org.. sebab dia tau apa dia buat.. dan sebab tu jugak dia berjaya.. sebab keSABARan dia power bhaiiii!! Dia pandai buat keje rumah walaupon kdg kena petir dari aku dulu baru gerak.

Eh dia dengan anak-anak sama naik, tapi paling penting dia pandai semua benda.. jaga isteri, jaga anak, jaga abah, popo dgn mak.. pandai basuh baju guna tgn, pandai bersukan, pandai makan.. pandai masak.. tak caya cer tengok video belakag tuh dia masak.

 

View this post on Instagram

 

Semlm dia ajak dating berdua.. dia belanja kita g spa.. suweettt x?? Ada masa bila dia sian kat kita dia akan masak.. dia serba boleh, kelulusan tahan maki..?? sb dia nih bkn kaki gaduh.. korg ckp apa pon dia buat pekak telinga. Sb tu dia x layan cemuhan org.. sb dia tau apa dia buat.. dan sb tu jugak dia berjaya.. sb keSABARan dia power bhaiiii!! Dia pandai buat keje umah walaupon kdg kena petir dr aku dulu baru gerak.. eh dia ngan anak2 sama naik.. tp paling penting dia pandai semua benda.. jaga isteri, jaga anak, jaga abah, popo dgn mak.. pandai basuh baju guna tgn, pandai bersukan, pandai makan.. pandai masak.. x caya cer tgk video blkg tuh dia masak.. tp tu sume bkn lah keutamaan aku nk bercerita pasal dia.. cerita utama nya semlm dia belanja aku g SPA, g beli EarPods tp TIME BAYAR GUNA KAD AKU.. ermmm dan aku turutkan.. mcm kena pukau la aku semlm siakkk!!! Skrg nih pls bg idea mcm mane nak dpt balik duit aku tuh… plsss guyssss help me???? #jaga2dgnorgmukabaiknih PLS SUBSCRIBE OUR YOUTUBE CHANNEL JOZLYNNHANANIA UTK TGK VIDEO MASAKAN PENOH DR PAPA JO

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

 Tapi tu semua bukan lah keutamaan aku nak bercerita pasal dia.. cerita utama nya semlm dia belanja aku g SPA, g beli EarPods tp TIME BAYAR GUNA KAD AKU.. ermmm dan aku turutkan.. mcm kena pukau la aku semalam!!! Skrg nih pls bg idea mcm mane nak dpt balik duit aku tuh… plsss guyssss help me.

Rata-rata netizen berpendapat Johan suami yang bertanggungjawab, ada yang sayang isteri tapi tak tahu tanggungjawab, ada yang tak sayang isteri dan melepaskan tanggungjawab. Netizen turut memuji sikap Johan yang ringan tulang membantu isteri dan setia.