Pelakon, Datin Anne Ngasri turun 10kg sebulan lepas bersalinkan anak kelima. Dia mendedahkan amalannya dalam pantang iaitu berurut, bersauna & bertangas.

Amalkan Urut, Sauna & Tangas, Datin Anne Ngasri Turun 10kg Sebulan Lepas Bersalinkan Anak Kelima

Anne melahirkan anak kelimanya yang merupakan perempuan seberat 3.22kg pada 28 November 2018 lalu. Bayi ini merupakan anak keenam dalam keluarga besarnya dengan suami, Datuk Mohd Sumali Reduan.

DAH HAMPIR HABIS PANTANG, TURUN 10KG

IKLAN

Dalam posting Instagram, Anne juga mengakui melakukan berurut, bersauna & bertangas sepanjang proses berpantang. Perkhidmatan perawatan pantang yang digunakan oleh Anne dalam pantang kali ini ialah makciknya sendiri.

Amalkan Urut, Sauna & Tangas, Datin Anne Ngasri Turun 10kg Sebulan Lepas Bersalinkan Anak Kelima

IKLAN

annengasri_official Alhamdulillah syukur hampir tamat dah saya berpantang. Sebulan juga saya berurut, bersauna dan bertangas dengan makcik saya @bidan.anum.vouge ….terima kasih kerana berjaya buatkan saya hilang 10kg…??

So mummy mama ibu mak diluar sana yang nak berpantang sambil “menguruskan” badan boleh lah call atau whatsap @bidan.anum.vouge & the team @zarraznannyscare . Memang saya sangat berpuas hati dengan “penjagaan” yang diberikan. Thank you aunty! ??

IKLAN

Sumber: annengasri_official 


Amalkan Urut, Sauna & Tangas, Datin Anne Ngasri Turun 10kg Sebulan Lepas Bersalinkan Anak Kelima

Bersama pengacara Pa&Ma Musim Ketiga, Shera dan Zahiri Selasa, 1 Januari 2019 membincangkan tajuk “Usah Pandang Ringan Influenza”. Dalam episod ini, banyak informasi tentang influenza akan dikongsikan. Maklumat daripada pakar, perkongsian pengalaman ibu bapa sangat membantu menambahkan pengetahun mama papa tentang influenza. Nak tahu lanjut mengenai influenza, mama papa boleh ikuti rancangan TV Pa&Ma yang bertajuk “Usah Pandang Ringan Influenza” jam 12 tengah hari & ulangan 9 malam di slot Dewi (Astro Prima [105] & Astro Maya HD [135]) pada Selasa, 1 Januari 2019.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI