Bakal melahirkan anak keempatnya sedikit masa lagi, juruhias dan dandanan yang cukup dikenali, MUA Bellaz berkongsi sudah pun mempersiapkan nama untuk anak keempatnya itu.

Menerusi Insta Storynya, MUA cantik jelita ini membuka pertanyaan untuk berinteraksi bersama pengikutnya di IG.

Tidak hanya memberi bayangan nama anak keempatnya, bahkan Bellaz turut menjawab beberapa pertanyaan lain mengenai berpantang dan kehamilannya kali ini.

“Baby NNN, ada 3 N,” tulisnya ringkas menjawab pertanyaan pengikutnya.

Memberi bayangan huruf NNN, pengikut Bellaz sudah mula berteka-teka nama cantik yang dipilihnya oleh Bellaz dan suami.

IKLAN

Dalam pada itu, menjawab pertanyaan pengikutnya mengenai tempoh berpantangnya kali ini, kata Bellaz ianya sama sahaja seperti kebiasaannya namun kali ini bakal dijaga oleh ibunya sendiri berbanding sebelum ini bersama ibu mentuanya.

“Maa kami lah jaga, excited dia nak jaga sebab sebelum ini arwah ibu mentua Bellaz dengan kak ipaq.

“Insyallah tahun ni dia yang nak jaga dia kata,” kongsinya lagi.

Bahkan kata Bellaz lagi, sepanjang berpantang tiga anaknya sebelum ini dia tidak pernah menggunakan khidmat Confinement Lady (CL) dan hanya berpantang sendiri sambil dibantu suaminya serta ibu mentua yang setia menjaganya ketika berpantang.

IKLAN

“Yess tak pernah rasa ambik CL lagi dan tak ada maid semua urus sendiri dengan suami.

“Cuma kalau ada event apa mintak tolong kakak biras abang ipar tolong jagakan anak-anak.

“Kalau berpantang mak, kakak-kakak tolong jagakan,”tulisnya lagi.

Ibu kepada tiga cahaya mata ini dijangka bakal melahirkan bayi keempatnya ini pada penghujung Julai ini.

IKLAN

Terdahulu, Mua Bellaz mempunyai tiga orang cahaya mata, Iris Arisya, Mohd Aidil Mikhali dan Ean Yusof.

Menarik: Hidung Terletak Macam Baby Korea, Wajah Ala-Korea Anak Intan Ladyana Curi Perhatian, Comelnya!

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Ayuh, belajar cara didik anak untuk menyimpan sejak mereka kecil.

Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/ajar-anak-simpan-duit/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!