Tahniah diucapkan buat penyampai radio Suria FM, Issey di atas kehamilan isterinya, Noor Aimi Jamel yang kini sedang hamil empat bulan.

Cahaya mata sulung ini sememangnya dinantikan oleh Issey dan isteri namun kata Issey, dia menunggu tempoh yang sesuai untuk berkongsi khabar gembira itu kepada umum.

Menerusi satu petikan di Mstar, Issey turut berkongsi kegembiraan ini.

“Memang kami ambil keputusan tak nak beritahu awal-awal, apabila kandungan dah betul kuat, baharu kami sedia nak umumkan.

” Apabila dapat tahu isteri mengandung, sudah pasti saya paling teruja. Walaupun ini merupakan anak keempat bagi isteri, dia pun turut teruja sama sebab ini merupakan anak pertama kami,” jelas Issey menerusi MStar.

IKLAN

Malah menerusi saluran Youtube Geng Issey, Issey turut berkongsi kisah kehamilan ini bersama isteri dan anak-anaknya.

Terdahulu sebelum mengumumkan kehamilan itu, Issey lebih dahulu berkongsi aktivitinya bersama anak-anak di malam hari. Namun ujian menghafal Surah Al-Mulk yang dilakukan Issey dan isteri sememangnya harus dipuji.

IKLAN

Seorang demi seorang diminta menghafal surah dan kemudiannya Issey dan isteri turut memberikan hadiah kepada anak-anaknya sebelum berkongsi khabar gembira itu kepada anak-anaknya.

Namun reaksi ketiga-tiga anak Issey sememangnya mencuit hati semua bila mana tiada sebarang reaksi gembira daripada mereka.

Pun begitu, Issey turut memohon doa dari semua agar mendoakan kehamilan isterinya dipermudahkan hingga kelahirannya kelak.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by issey (@isseyfazlisham)

Terdahulu, Issey diijab kabulkan bersama isterinya, Noor Aimi pada 22 Disember 2019. Mereka mempunyai tiga orang cahaya mata melalui perkahwinan terdahulu isterinya. Tahniah buat Issey sekeluarga!

Nak relaks, jom cuci mata di SINI.

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Kredit: MStar & @isseyfazlisham