Kadang-kadang bila hormon tak stabil, mulalah aturan haid pun ‘lari’. Bukan tu saja, emosi mama pun jadi tak menentu, memang tak suka perasaan tu kan?

Sebagai seorang wanita, penting sangat untuk mama menjaga kesihatan rahim. Bukan sahaja untuk memastikan rahim berada dalam keadaan yang sihat, kita juga mahu kekal menjadi isteri dan mama yang terbaik untuk keluarga. Bila kita sihat, maka keseluruhan keluarga akan merasa bahagia!

Amalkan Listra, Berasaskan Bahan Semula Jadi

Dengan pengambilan produk sampingan seperti Listra dapat membantu mommies untuk kekal sihat. Ia bersifat anti-oksidan dan berasaskan 100 peratus bahan semulajadi yang terdiri daripada habatusauda, buat zuriat, bee pollen dan buah zaitun yang cukup baik untuk penjagaan dalaman wanita.

Listra bukan sekadar untuk membantu menjaga kesihatan dalaman mama semata-mata. Produk ini juga dapat membantu menstabilkan hormon wanita serta memperbaiki haid yang tidak teratur. Salah satu kebaikan Listra juga adalah kerana ia boleh dijadikan sebagai ikhtiar untuk pasangan yang sedang mencuba untuk mendapatkan cahaya mata.

Mendapat Pengiktirafan Terbaik

IKLAN

Listra berasaskan sayur-sayuran dan herba terpilih, maka dengan itu produk ini boleh mengekalkan kualitinya. Produk ini telah mendapat pengiktirafan The Asian Pacific Super Health Brand.  Kalau mama nak tahu, produk ini juga mempunyai lebih daripada 5000 testimoni pasangan yang sedang berikhtiar untuk hamil dan mendapatkan zuriat.

Pada tahun ini, Listra juga telah dianugerahkan sebagai Produk Penjagaan Rahim Wanita Pilihan Pa&Ma. Satu pencapaian yang membanggakan. Tahniah, Listra!

Pengasas Listra Pernah Ada Cyst

Terpanggil untuk memberikan kesedaran kepada para wanita tentang pentingnya penjagaan rahim, pengasas produk Listra, Pn Eaisyah Hamzah menghasilkan Listra. Beliau sebelum ini pernah disahkan mempunyai cyst pada ovari. Ketika itu, beliau disarankan untuk menjalani pembedahan untuk membuang ovarinya.

IKLAN

Tidak berputus asa, beliau mula mengasaskan produk ini dengan melakukan pelbagai kajian untuk mendapatkan formula terbaik maka lahirlah Listra. Dengan mengamalkan produk yang beliau hasilkan sendiri, doktor telah mengesahkan bahawa cyst di bahagian ovarinya sudah tiada.

Rangkaian Produk Berkualiti

Mengetahui betapa pentingnya seseorang wanita untuk memastikan haid yang teratur, beliau mengeluarkan mengeluarkan empat produk di bawah jenama Listra iaitu Habalistra, Habaplus, Listra Good Milk dan Bee Coffee. Kesemua produk di bawah jenama ini dijamin selamat untuk diamalkan.

IKLAN

Bagi yang ragu-ragu, jangan risau kerana produk ini telah pun mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM MAL 17106012TC), Kementerian Kesihatan Brunei (MOH BN) dan telah dibuat ujikaji di makmal Universiti Teknologi Malaysia (UTM) bagi memastikan tiada bahan terlarang di dalamnya.

Bagi mama yang berminat boleh dapatkan produk Listra, boleh layari:

Facebook: listra malaysia
Instagram: listra Malaysia
Website: listramalaysia.com
Blog: periodontime.org dan petuahamil.org
atau boleh terus ke Whatsapp: 012-792 0199 / 012- 587 0199