Ustaz Ebit Lew, penceramah bebas yang sangat terkenal di media sosial seperti Facebook dan Instagram berkongsi sebuah posting berkenaan rezeki. Kenapa rezeki sempit dan asyik tak cukup? Di mana silapnya?

Dalam rumah tangga mungkin kita terlepas pandang beberapa perkara yang memberi keberkatan dalam setiap rezeki yang kita miliki.

IKLAN

Beliau berkongsi cara bagaimana pasangan suami isteri, ataupun keluarga untuk mendapatkan rezeki yang berkat dan cukup. Ikuti perkongsian ini.

Rezeki sempit jer..kenapa?

Kita tak mendoakan dan terima kaseh pada pasangan atau orang yang masak untuk kita. Terima kasih kepada isteri atau suami.

Terima kaseh pada ibubapa. Baca doa ini insyaAllah rezeki mencurah-curah.. Syukur Allah tambahkan rezeki.

IKLAN

Siapa bagi rezeki ‘Allah’. Siapa bagi nikmat semua. Allah. Terima kaseh Allah. Selalulah doakan isteri yang memasak dan suami yang mencari nafkah. Syukur dan doa rezeki melimpah ruah. Suka marah dan complain rezeki hilang-ebitlew 

IKLAN

Sumber: Ebit Lew

Baca: Tak Keluar Rumah Pun Ibu Risau Kesihatan Anak. Ini Apa Yang Boleh Dibuat

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)