paulaphoto/Shutterstock.com

Kotak berkualiti kunci kejayaan ibu jadi usaahawan online. Adakah anda seorang ibu yang berkerjaya sebagai Usahawan Online? Kalau anak kecil tentu sahaja ibu biasa berhadapan situasi kotak atau produk jualan yang hendak dipos kepada pelanggan rosak dan sebagainya.

“Ayden jangan pijak kotak mama. Habislah rosak barang customer mama nanti.” Bila bergelar ibu dan dalam masa yang sama menjadi usahawan atas talian, situasi berikut antara yang sering dihadapi oleh ibu anak kecil.

Itu belum lagi pening kepala nak cari saiz kotak yang sesuai dengan produk jualan. Puas pusing semua kedai tapi tak jumpa yang boleh muat produk jualan untuk dipos kepada pelanggan.

Kenapa perlu pening kepala kalau ada cara penyelesaian. Kini semuanya boleh selesai apabila ibu memilih untuk customise sendiri saiz dan rekaan kotak.

Kotak Berkualiti Kunci Kejayaan Kepuasan Hati Pelanggan

Propac Sdn Bhd atau lebih dikenali dengan nama Kotak Murah KL di platform media sosial merupakan sebuah kilang membuat kotak produk custom 100% milik Bumiputra.

Dengan tagline Premium Packaging Solution, Propac telah membantu ramai pengusaha yang menghadapi masalah dengan kotak produk dan barangan rosak dalam tempoh pengeposan. Bertempat di Com Industrial Park 2 Balakong, Propac menjadi tumpuan para pelanggan yang datang dari seluruh pelusuk negeri di Malaysia.

IKLAN

Kotak Berkualiti Kunci Kejayaan Ibu Jadi Usahawan Online

Jika kebanyakan para peniaga menggunakan material Artcard iaitu material yang agak nipis, di Propac anda akan mengalami pengalaman berbeza apabila diperkenalkan dengan material yang lebih berkualiti, keras dan ekslusif iaitu material Premium Flute.

Kotak produk akan tampil lebih mewah dan membuatkan para pelanggan marasai pengalaman berbeza unboxing pakej yang mereka terima melalui pembelian atas talian. Material Premium Flute ini juga mampu melindungi produk anda dalam tempoh pengeposan kerana bahagian luar kotak pembungkusan yang agak keras.

IKLAN

Kotak Berkualiti Sesuai Untuk Semua Produk

Kotak menggunakan material Premium Flute ini sesuai untuk hampir kesemua jenis produk. Antaranya produk pakaian, produk tudung, produk kecantikan, produk makanan, produk minuman, produk kesihatan, produk wangian, produk bahan pembelajaran, produk haiwan ternakan, produk automotif dan pelbagai lagi.

Kotak Berkualiti Kunci Kejayaan Ibu Jadi Usahawan Online

IKLAN

Dengan kuantiti serendah 500pcs, anda boleh memilih ukuran kotak mengikut ukuran yang anda perlukan serta anda bebas untuk meletakkan sebarang informasi berhubung produk anda seperti jenama dan sebagainya di atas kotak.

Anda juga diberi kebebasan untuk memilih warna, konsep serta design yang anda mahukan. Bagi anda mengalami kekangan masa atau tidak tahu cara untuk design kotak, Propac juga dapat membantu dengan kos rekaan yang berpatutan.

Selain Kotak, Paperbag Pun Boleh Buat Sendiri

Selain kotak, Propac juga berupaya menghasilkan beg kertas atau lebih dikenali sebagai paperbag. Urusan sebutharga dapat dilakukan dalam masa yang singkat setelah informasi berhubung produk anda diberikan kepada Propac.

Antara butiran yang diperlukan adalah ukuran, contoh gambar kotak (untuk melihat cara lipatan kotak) dan juga kuantiti. Proses mendapatkan sebutharga boleh dibuat melalui whatsapp di 01169998888 ataupun email ke propacsdnbhd@gmail.com mahupun datang ke Showroom & Production Propac di Seri Kembangan.

Kotak Berkualiti Kunci Kejayaan Ibu Jadi Usahawan Online
Showroom Kotak Murah Kuala Lumpur
Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI