Pelakon, Datin Sri Zizie Ezette menerusi laman instagramnya berkongsi sebuah video berkenaan anak kembar Adam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette yang kini sudah berusia 4 tahun.

Video yang dimuatnaik di laman instagram Datin Zizie mendapatkan tontonan sebanyak 100K lebih dan yang menariknya dia perlu meneka kembarnya dengan betul. Mana satu Aaleph, mana satu Adam?

Rata-rata yang mempunyai anak kembar seiras mengakui kadang-kadang mereka turut tertukar antara anak kembar mereka. Sukar untuk melihat perbezaan secara seimbas lalu pada kembar seiras.

Sama seperti Datin Zizie, dia mengakui bukan mudah untuk mengenalpasti kembar dengan betul.

“Hahaha berdebar nak kena teka. Well, mother knows best! 😅😬😆 Actually, kalau tak letak diaorg kat sebelah-sebelah tu mommy pun boleh goyang. Sama sgt!”

IKLAN

Namun yang menarik perhatian warga maya adal kecomelan si kembar ini. Ada juga yang turut berkongsi pengalaman memiliki anak kembar.

Macam mana nak beza tu?

Cutenya

IKLAN

Hari-hari pun rasa tak boleh beza

Pelakon itu berkahwin dengan Datuk Seri Bung Moktar yang juga ahli politik pada tahun 2009.

IKLAN

Kredit: Zizie Izette

PA&MA GALA MOMS yang diinspirasikan bersama CETAPHIL, sebuah program Anugerah Digital yang memberi penghargaan kepada 20 mama millennial yang bukan hanya mempunyai pengaruh yang kuat di media sosial malah memberi inspirasi buat ibu-ibu millennial di luar sana.

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Sertai Webinar penyusuan terbesar ‘Mama Tak Penat Susukan Anak’ yang dianjurkan Pa&Ma tahun ini.Webinar PERCUMA ini menampilkan panel-panel hebat seperti Dato’ Dr Sheikh Muszaphar, Dr Seri Suniza, Dr Hairin Anisa, Puan Asiah Maharam dan perkongsian istimewa oleh Dato’ Siti Nurhaliza. Selain mendapat ilmu penyusuan, peserta juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah.Daftar segera di https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-mama-tak-penat-susukan-anak/ atau terus scan QR Code pada poster.