Tya Arifin mengakui sekarang merupakan masa yang tepat untuk dirinya hamil anak kedua.

Menurut menantu Datuk Seri Siti Nurhaliza, dia dan suami, Asyraf Khalid sudah bersedia dan tidak merancang tunggu lama-lama menimang cahaya mata seterusnya.

“Masa Tepat Arif Dapat Adik”. Tya Ariffin Tak Merancang Tunggu Lama, Kali Ni Tiada Alahan Teruk“Alhamdulillah ini merupakan rezeki bagi kami untuk mendapatkan anak kedua.

“Kami memang tidak bercadang untuk tunggu lama-lama untuk anak seterusnya kerana sekarang merupakan masa yang tepat untuk Arif dapat adik.

IKLAN

“Masa Tepat Arif Dapat Adik”. Tya Ariffin Tak Merancang Tunggu Lama, Kali Ni Tiada Alahan Teruk“Insya-ALLAH bila lahir anak kedua ini nanti Arif sudah berusia dua tahun lebih.

“Saya juga tidak mengalami sebarang alahan yang teruk kali ini berbanding ketika mengandungkan Arif dulu,” katanya kepada Gempak.

IKLAN

“Masa Tepat Arif Dapat Adik”. Tya Ariffin Tak Merancang Tunggu Lama, Kali Ni Tiada Alahan Teruk

Sebelum ini Tya berkongsi berita gembira ini dengan mengumumkan di Instagram yang dirinya sedang hamil empat bulan dan Arif akan menjadi abang.

IKLAN

Berita gembira ini telah mendapat ucapan tahniah dari semua peminatnya dan Tya turut mengharapkan doa dari orang ramai agar dia dan kandungannya sentiasa sihat.

“Masa Tepat Arif Dapat Adik”. Tya Ariffin Tak Merancang Tunggu Lama, Kali Ni Tiada Alahan Teruk

Sumber: ig Tya Arifin & Gempak

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI