Santai Hi-Tea bersama penerima Anugerah Jenama Pilihan Pa&Ma 2021 telah berlangsung dengan jayanya selama dua hari pada 29 dan 30 November bertempat di Gula Cakery Cafe Shah Alam dan Mc. Qanteens Tea Seksyen 13, Shah Alam.

Majlis pembukaan Anugerah Jenama Pilihan Pa&Ma 21 di Mc. Qanteens Tea Shah Alam

Majlis ini menghimpunkan 15 jenama dibawah kategori produk anak dan produk ibu bagi penerima Anugerah Jenama Pilihan Pa&Ma 2021 dan lebih 40 tetamu yang hadir memeriahkan Santai Hi-Tea ini.

Sekitar kemeriahan Anugerah Jenama Pilihan Pa&Ma di Gula Cakery Cafe, Shah Alam

Acara kemuncak bagi Santai Hi-Tea ini dimeriahkan dengan penyerahan plug Anugerah Jenama Pilihan Pa&Ma 2021 oleh Puan Wan Erni Liza Md Izatzi selaku Editor Pengurusan Family & Parenting kepada wakil jenama.

Jenama Pilihan Pa&Ma 2021 ini adakan untuk meraikan ulang tahun Pa&Ma yang ke-21, pada tahun ini. Jenama Pilihan Pa&Ma merupakan pengiktirafan daripada Pa&Ma kepada semua jenama-jenama berkualiti dan diyakini.

Pa&Ma sempat menemu ramah wakil penerima Anugerah Jenama Pilihan Pa&Ma 2021:

Medina Brand

“Ribuan terima kasih kepada Pa&Ma kerana menerima kami sebagai produk anak 2021. Kami juga berbesar hati untuk terus bekerjasama bersama Pa&Ma pada masa akan datang untuk mengetengahkan lagi produk-produk Medina”

IKLAN
Coconut Shake 336

“Kami sangat consistent dalam menyediakan produk yang terbaik untuk seisi keluarga dan coconut shake adalah produk utama dan digemari ramai”

ARLEY

“Saya mewakili team Arley mengucapkan terima kasih kepada Pa&Ma. Arley dicipta untuk mudah digunakan dan dengan harga yang berpatutan. Kami juga berharap produk ini bukan hanya sebagai produk kebangaan Malaysia but at the same time lebih banyak negara lain yang mengenali produk ini”

Ardora Natural

“Ribuan terima kasih kepada Pa&Ma atas penganugerahan Jenama Pilihan 2021. Semoga lebih ramai mommies di luar sana tahu berkenaan Ardora dan diharapkan Audora dapat membantu menyelesaikan masalah kulit serta rambut yang dialami”

Novakid

“Saya berharap Novakid lebih dikenali di kalangan ibu bapa untuk membantu anak belajar dalam bahasa Inggeris dengan lebih seronok dan berkembang maju”

Groomy Malaysia

“Selepas menerima Anugerah Jenama Pilihan 2021, kami berharap jenama kami lebih dikenali di pasaran makanan bayi dan juga kami harap semoga produk kami boleh menambah kepercayaan pengguna-pengguna Grommy Malaysia di luar sana”

Harrogate Sulphur Soap

“Kami menjual Harrogate Sulphur Soap sejak 1981. Buat masa ini kami akan cuba untuk memasuki pasaran cina dan juga kami ingin lebih ramai ibu bapa kepada anak-anak yang mempunyai masalah kulit untuk tahu mengenai kami. Dengan penganugerahan ini, ibu bapa di luar sana lebih mengenai kami”

IKLAN
Milk Planet

“Kami sudah establish dari tahu 2018 dan saya amat bangga dengan penganugerahan dari Pa&Ma dan terus memberikan servis terbaik buat ibu bapa di luar sana”

Hooneymommy

“Selaku founder Hooneymommy, saya sangat bangga setelah Hooneymommy dinobatkan sebagai Jenama Pilihan Pa&Ma. Thank You Pa&Ma”

Humaira Baby Store

“Thank you Pa&Ma sebab bagi peluang lagi sekali untuk Humaira Baby Store sebagai Jenama Pilihan produk Anak 2021”

NUFIYA

“Saya selaku founder Nufiya sangat berbesar hati dan tak sangka Nufiya terpilih sebagai Jenama Pilihan Pa&Ma. InsyaAllah, Nufiya akan buat yang lebih baik untuk bantu ibu-ibu di luar sana menyusu anak selama 2 tahun”

Zikir Pillow Baby Pian

“Kalau anda tengok kami di sosial media, kita di kenali sebagai Zikir Pillow by Baby Pian. So far, kita dah berada di pasaran tak sampai 2 tahun tapi kita dapat sambutan yang luar biasa! Terima Kasih Pa&Ma kerana memilih Zikir Pillow Baby Pian sebagai Jenama Pilihan 2021”

IKLAN
MAHTIKA

“Kita nak bantu lebih ramai wanita berpantang dengan smooth dan selamat bersama dengan tungku elektrik Mahtika. InsyaAllah Mahtika akan mengeluarkan produk baru yang akan lebih memudahkan para ibu berpantang menggunakan tungku Mahtika. Terima Kasih Pa&Ma atas Anugerah ini”

LISTRA

“Terima kasih banyak-banyak kepada Pa&Ma kerana pilih brand Listra sebagai penerima Anugerah bagi kategori produk ibu. Kami harap dengan pemberian award ini, lebih ramai wanita yang nampak brand ini”

Diharapkan dengan penganugerahan ini, ibu bapa dapat memilih produk-produk dibawah Jenama Pilihan Pa&Ma dengan lebih mudah! Tahniah sekali lagi kepada semua penerima Anugerah Jenama Pilihan Pa&Ma 2021.

_

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Dah masuk hujung tahun ni, biasanya mama papa pasti buat persediaan anak-anak masuk ke sekolah. Apa yang patut kita nak buat supaya anak-anak tak kekok dan teruja nak ke sekolah?

Jom ikuti perkongsian ilmu bermanfaat dari Dr Tengku Putri Zainab Ab Malek (Pakar Perunding Pediatrik), Pn Nurul Sheriena Musa (Konsultan Perkembangan Kanak-kanak & Terapis Cara Kerja) serta sharing dari selebriti Yana Samsudin bagaimana dia melatih anaknya untuk belajar tiga bahasa. Daftar di https://toko.ideaktiv.com/product/tip-a-z-anak-ready-ke-sekolah/