Hati ayah mana yang tidak terharu saat melihat zuriat sendiri di dalam kandungan. Apa lagi saat melihat anak di dalam perut yang bergerak-gerak aktif. Sebak dan terharu, terasa hampir tidak percaya.

Detik terindah lagi mengharukan ini dilalui oleh pengguna Tik Tok, @naa_eyna yang memuat naik videonya bersama suami ketika melakukan pemeriksaan ultrasound baru-baru ini.

“Papa Sebak Terus Menangis” Baru Scan Muka Anak, Suami Mengalir Air Mata Sebak!

Apa yang menarik perhatian pastinya airmata gembira si ayah yang begitu sebak pertama kali melihat wajah anaknya ketika pemeriksaan itu.

“Assalamualaikum adik ♥️ mummy dengan papa tengok adik ni. Papa adik menangis. Berdekah riuh 1 klinik.

“Papa sebak terus menangis tengok scan baby hari ni,” tulisnya.

“Papa Sebak Terus Menangis” Baru Scan Muka Anak, Suami Mengalir Air Mata Sebak!

IKLAN

Perkongsian video itu sudah semestinya menarik perhatian ramai malah turut terharu dengan situasi itu.

Tambah mengujakan bila mana doktor begitu ‘sporting’ untuk berkongsi dari jarak dekat bayangan wajah anak pasangan ini.

“Papa Sebak Terus Menangis” Baru Scan Muka Anak, Suami Mengalir Air Mata Sebak!

“Zoom muka. Doktor cakap nak bagi bapak dia tengok.

“Terus lagi rasa nak nangis, mommy yang nak nangis terus rasa tak jadi tengok husband terlebih excited macam ni.

IKLAN

“Papa Sebak Terus Menangis” Baru Scan Muka Anak, Suami Mengalir Air Mata Sebak!

“Terima kasih atas nikmat ni Ya Allah. Hampa semua doakan baby sulung kami membesar dengan sihat tau. Doakan baby tak kuat menangis macam papa dia,” tulisnya.

Semoga kelahiran bayi comel pasangan ini dipermudahkan.

 

@naa_eyna99 Terima kasih Atas nikmat ni ya allah 🥰 Hampa semua doakan baby sulung kami membesar dengan sihat tau .. 🤗 doakan baby tak kuat menangis mcm papa dia 🤣 #pregnancyjourney #fyp ♬ bunyi asal – Naa_Eyna

IKLAN

Menarik: Hidung Terletak Macam Baby Korea, Wajah Ala-Korea Anak Intan Ladyana Curi Perhatian, Comelnya!

“Papa Sebak Terus Menangis” Baru Scan Muka Anak, Suami Mengalir Air Mata Sebak!

Sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Ayuh, belajar cara didik anak untuk menyimpan sejak mereka kecil.

Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/ajar-anak-simpan-duit/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!

Kredit: @naa_eyna