top

Musim percutian masih lagi berlangsung, tambah pula tak lama lagi perayaan Hari Natal atau Krismas akan disambut. Bagi yang masih tercari-cari hadiah untuk diberikan kepada si kecil tersayang pada musim cuti dan juga perayaan Hari Krismas, Toys “R”Us membawakan jenama alat permainan Pendidikan penuh imaginasi dan menyeronokkan untuk seisi keluarga sepanjang musim cuti akhir tahun yang pastinya menyeronokkan.

Permainan & Pilihan Hadiah Terbaik Buat Yang Tersayang Sepanjang Musim Percutian!

Setelah setahun memerah tenaga dan minda di sekolah dan tempat kerja, akhirnya tiba musim cuti apabila keluarga-keluarga di Malaysia bersedia untuk menikmati masa senggang bersama anak-anak dan insan tersayang mereka!

Toys“R”Us dan Babies“R”Us menjadikan membeli-belah untuk si kecil lebih menyeronokkan dan mudah agar keluarga dapat merasai kegirangan dan semangat kebersamaan ketika meraikan Musim Cuti Terhebat. Melalui Christmas Toybook 2019 Toys“R”Us, pasti terdapat permainan yang sesuai untuk setiap kanak-kanak, pada nilai terbaik, di samping pelbagai promosi dan aktiviti mengujakan yang menjadikan musim cuti ini lebih menyeronokkan!

IKLAN
Permainan & Pilihan Hadiah Terbaik Buat Yang Tersayang Sepanjang Musim Percutian!

Diubah kepada sebuah kawasan fantasi yang meriah untuk kanak-kanak, Toys“R”Us memenuhi rak-raknya dengan pilihan meluas hadiah-hadiah bermusim dan kejutan istimewa, daripada rangkaian filem-filem terbaharu seperti FROZEN 2, STAR WARS, MARVEL dan TRANSFORMERS, serta barangan koleksi daripada LOL SURPRISE dan ZURU SMASHERS kepada jenama-jenama kegemaran kanak-kanak termasuk LEGO, BARBIE, NERF dan HOT WHEELS, serta alat-alat permainan yang mendekatkan hubungan kekeluargaan dan persahabatan. Penawaran-penawaran ini menjadikan Toys“R”Us sebagai destinasi pilihan ibu bapa untuk mendapatkan hadiah istimewa buat kanak-kanak dari segenap usia.

IKLAN
Permainan & Pilihan Hadiah Terbaik Buat Yang Tersayang Sepanjang Musim Percutian!

Bagi si kecil, Babies“R”Us mempunyai pelbagai pilihan item yang dipilih khas untuk menyokong perkembangan setiap peringkat pertumbuhan kanak-kanak, menyediakan pengalaman membeli hadiah yang menyenangkan bagi ibu bapa, datuk nenek, para pakcik makcik dan rakan-rakan.

IKLAN
Permainan & Pilihan Hadiah Terbaik Buat Yang Tersayang Sepanjang Musim Percutian!

Jadikan musim percutian kali ini lebih bermakna buat si kecil anda dengan pilihan permainan yang menyeronokkan dan memberikan pengalaman baru untuk mereka. Toy”R”Us memang tempat yang sesuai untuk anda dapatkan semua ini!

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI