Kebimbangan di kalangan ibu bapa di Malaysia terhadap ketelusan sumber makanan akhirnya terjawab. Friso Gold® melancarkan inovasi pembungkusan pintar pertama di Malaysia bagi menyelesaikan kerisauan ibu bapa dalam pemilihan susu tepung rumusan untuk kanak-kanak .

Ramai Ibu Lega Bila Tahu Perjalanan Susu Anak Mereka Selamat & Dipercayai
Sumber: Friso Gold®

Friso Gold® TrackEasy membolehkan ibu bapa mengesan perjalanan lengkap Frisomum Gold® dan Friso Gold® daripada sumber asal dari ladang milik kami di Netherlands hingga pengumpulan susu, pembungkusan, pemeriksaan kualiti akhir, tarikh kelulusan eksport dan tarikh tiba di Malaysia

Ibu bapa hanya perlu mengimbas kod QR di bawah tin 900 gram (g) untuk menjejak perjalanan lengkap susu dari sumbernya di negara Netherlands.

Ramai Ibu Lega Bila Tahu Perjalanan Susu Anak Mereka Selamat & Dipercayai

Berdasarkan tinjauan yang dilakukan oleh Home Tester Club antara 3/3/20 dan 15/4/20, di mana 270 ahli telah menerima dan mencuba Friso Gold® TrackEasy, 98% bersetuju bahawa TrackEasy Friso Gold® memberi mereka keyakinan untuk mengguna dan mencadangkan jenama ini.

Ramai Ibu Lega Bila Tahu Perjalanan Susu Anak Mereka Selamat & Dipercayai
Sumber: Friso Gold®

Menurut maklum balas daripada ibu-ibu di Malaysia yang menggunakan Friso Gold® TrackEasy, rata-rata lebih yakin dengan kualiti produk setelah mendapat maklumat penuh mengenai proses penghasilan susu.

Sarah, Ibu kepada anak berusia 3 tahun

Ketika saya mengimbas Kod QR Friso Gold® TrackEasy, saya menyukainya. Saya dan anak perempuan saya seronok melihat proses pembuatan Friso Gold® bersama-sama. Kami tidak ragu-ragu lagi.

Wan Shaziani, Ibu kepada anak berusia 2 tahun

Bila saya imbaskan kod QR Friso Gold® TrackEasy saya dapat mengetahui cara dan perjalanan susu Friso Gold® sehingga sampai kepada pengguna. Saya jadi lebih yakin tentang produk kualiti yang dijanjikan Friso Gold®.

IKLAN

Nurul Shazila, Ibu kepada anak berusia 3 tahun

Semasa saya mengimbas Kod QR Friso Gold® TrackEasy, saya melihat langkah demi langkah bagaimana mereka menghasilkan dan memproses susu berkhasiat serta berkualiti! Friso Gold® diimport sepenuhnya dari ladang tenusu mereka sendiri di Belanda. Susu dibungkus dengan baik dengan penutup pelindung dan panduan sudu yang tepat.

Ia sangat membantu saya untuk membuat segelas susu yang sempurna setiap masa. Tidak hairanlah anak saya sangat menyukainya!

Friso Gold TrackEasy juga mendapat perhatian daripada Pakar tempatan, Dr Alexander Chan, Pakar Pediatrik dari Putra Specialist Hospital Kajang.

Beliau berkata, “Kod QR memudahkan saya untuk memeriksa sendiri dari mana susu itu berasal, bila susu dihantar ke kilang, bila produk dihasilkan dan ketika pemeriksaan jaminan mutu dilakukan; dari rumput ke gelas, ia memberikan saya keyakinan sebagai ibu bapa dan juga sebagai doktor untuk memilih produk ini. ”

Bagi ibu-ibu Malaysia yang mempunyai anak berusia 1-6 tahun, akaun media sosial serta suka berkongsi gambar dan video, jangan lepaskan peluang untuk menyertai pencarian 50 Friso Gold® Mombassadors di mana 50 ibu yang terpilih masing-masing akan memenangi hadiah wang tunai sebanyak RM5,000 dan produk Friso Gold® bernilai sehingga RM450.

Hanya perlu ikut 4 langkah mudah ini:

IKLAN
Ramai Ibu Lega Bila Tahu Perjalanan Susu Anak Mereka Selamat & Dipercayai
Sumber : Friso Gold®

 

LANGKAH 1: Beli produk Friso Gold® dengan TrackEasy dari Friso Gold® Official stores di ShopeeLazada atau kedai-kedai tersenarai di SINI.

LANGKAH 2: Imbas kod QR Friso Gold® dan poskan foto atau video berserta kapsyen pengalaman anda menggunakan TrackEasy serta mengapa anda mengesyorkan kepada ibu bapa lain.

LANGKAH 3: Sertakan dengan tanda pagar #FrisoGoldMombassador dan #FrisoGoldTrackEasy. Jangan lupa tag @frisogoldmy di post anda.

LANGKAH 4: Pastikan post anda berada dalam mod PUBLIC. Untuk maklumat lanjut tentang Mombassador, dapat tahu di sini. Dapatkan sampel percuma sekarang di SINI.


');

IKLAN


');


');


');


');


');

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI