Rasa baru je Anzalna Nasir dapat bayi lelaki. Tup tup buah hati yang ditunggu-tunggunya selama 3 tahun selepas mendirikan rumah tangga bersama suami, Mohamad Hanif bakal menginjak usia 2 tahun pada 31 Mei ini.

Makin besar Mohamad Eidrees, gelagatnya makin buatkan mommy dan daddynya tak menang tangan melayan. Ada saja aksi yang mencuit hati dan tak terjangka dilakukan si hero ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Ternyata kehadiran Eidrees melengkapkan hidup Anzalna bergelar seorang ibu kerana sebelum ini dia selalu menumpang kasih dengan anak kakaknya.

Menerusi perkongsian terbaru Anzalna, dia ada memuat naik sekeping gambar Eidrees dan daddynya masa kecil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Dalam kapsyen tersebut, Anzalna akui Eidrees genetik rambut anak lelakinya itu memang ikut suami. Cuma bahagian muka adalah campuran mommy dan daddy. Tapi bab kulit pula, memang ikut mommy yang putih gebu itu.

IKLAN

Betul la rambut Eidrees ikut daddy @hanif_zaki ! Eidrees pun konfius itu daddy ke dia 😅 Muka campuran mommy dan daddy! hahahhahahahhaha

Gambar persamaan itu tirut diakui oleh peminatnya dan semua mengakui sama dengan rambut daddy. Masa kecil rambut Eidrees lurus, bila dah makin besar, makin kerinting pula. Apa pun tetap cutelah!

Gelagat Eidrees berzikir comel!

IKLAN

Sementara itu, Anzalna turut berkongsi video gelagat Eidrees yang suka berzikir mengikut pelatnya.

“Sebelum ini bukan main susah nak rakam, sebab dia tak bagi. Kebetulan ketika dia asyik berzikir tu sempat la rekod momen tersebut sambil tersengih comel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Setiap kali dia zikir susah betul nak record dia tak bagi! No camera katanya! Hahhahahahahha Akhirnya dapat juga! Semoga membesar menjadi anak yang soleh. Amin

IKLAN

Melihat tingkah laku Eidrees yang macam ‘abang-abang’ ramai peminat Anzalna bersetuju jika ada penambahan ahli baru.

Kredit: IG Anzalna Nasir

Nak dapatkan info lanjut mengenai e-WORKSHOP ini klik http://www.wasap.my/60139974978/EworkShopPAMATINISPA

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)