Signify (dahulu dikenali sebagai Philips Lighting), peneraju dunia dalam pencahayaan, telah melancarkan rangkaian WiZ terbaharu yang merangkumi produk tambahan Philips Smart LED dengan portfolio ketersambungan WiZ.

Pelancaran baru ini merangkumi setiap pelusuk kediaman pengguna, daripada lampu mentol sehinggalah ke lampu mudah alih dengan sokongan aksesori bagi kegunaan mudah pengguna. Produk WiZ menawarkan mod pencahayaan pra-tetap, pilihan suasana serta pilihan dinamik seperti simulasi kedipan lilin di mana pengguna akan dapat menikmati cahaya pintar berwarna penuh menerusi aplikasi WiZ terus dari telefon pintar anda.

Lampu Pintar Ketersambungan WiZ dan LED Pintar Philips dengan produk-produk ketersambungan WiZ kedua-duanya berfungsi dengan aplikasi telefon pintar WiZ. Pengguna juga mempunyai pilihan untuk menetapkan lampu mengikut kesesuaian mereka saat tidur dan terjaga dari lena bagi tujuan tidur dan bangun tidur – malah pengguna juga boleh menggunakan dua cerun warna yang berbeza untuk kesan pencahayaan ombre.

Rangkaian Produk Terbaharu WiZ Dilengkapi Keupayaan Aliran SpaceSenseTM & Matter

Terdapat kawalan fizikal pada lampu termasuk WiZ Remote untuk memalap, mencerah, atau mengaktif mod pra-tetap, dengan pengunaan aplikasi WiZ atau kawalan suara dari jarak jauh.

Apa yang menarik, semua rangkaian produk WiZ tersedia dengan teknologi SpaceSenseTM dan diperakui Matter. Ciri-ciri baru ini kini boleh didapati di aplikasi WiZ V2 yang boleh dimuat turun dari kedai Google Play & Apple.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif, Signify Malaysia, Sukanto Aich, memahami trend peningkatan dalam penggunaan teknologi, kami amat teruja untuk mengembangkan pelbagai produk pencahayaan pintar kami, WiZ Connected untuk membawakan penyelesaian pencahayaan yang inovatif untuk kehidupan seharian dan membolehkan pengguna mengawal lampu dan aksesori sejurus dikeluarkan dari kotak.

IKLAN

Rangkaian Produk Terbaharu WiZ Dilengkapi Keupayaan Aliran SpaceSenseTM & Matter

“Seiring dengan peningkatan aliran dalam penggunaan teknologi pintar, kami amat teruja untuk membawakan rangkaian lampu pintar WiZ Connected yang innovatif untuk penggunaan harian anda, dan membolehkan para pengguna untuk mengawal lampu serta aksesori terus daripada kotak.

“Kami juga ingin memperkenalkan teknologi terkini yang digabungkan didalam product WiZ Connected, iaitu SpaceSense™ dan Matter, dimana ianya dapat memperkasakan penggunaan WiZ ke tahap lebih tinggi dan dilengkapi dengan teknologi yang mudah untuk digunakan yang boleh menambah baik kehidupan harian serta menyerikan rumah anda,” katanya.

Kongsi beliau lagi, seiring dengan peningkatan aliran dalam penggunaan teknologi pintar, kami amat teruja untuk membawakan rangkain lampu pintar WiZ Connected yang innovatif untuk penggunaan harian anda, dan membolehkan para pengguna untuk mengawal lampu serta aksesori terus daripada kotak. Kami juga ingin memperkenalkan teknologi terkini yang digabungkan didalam product WiZ Connected, iaitu SpaceSense™ dan Matter, dimana ianya dapat memperkasakan penggunaan WiZ ke tahap lebih tinggi dan dilengkapi dengan teknologi yang mudah untuk digunakan yang boleh menambah baik kehidupan harian serta menyerikan rumah anda.

IKLAN

Rangkaian Produk Terbaharu WiZ Dilengkapi Keupayaan Aliran SpaceSenseTM & Matter

WiZ SpaceSense™

Memperkenalkan WiZ SpaceSense™, dengan versi WiZ App V2 baru. Naik taraf dalam aplikasi termasuk SpaceSense™ membolehkan anda untuk menyalakan lampu pintar hanya melalui gerakan tanpa sebarang sensor tambahan. Ini merupakan salah satu inovasi futuristik di dalam industri pencahyaan, di mana pergerakan anda dapat dikesan melalui isyarat WiFi.

IKLAN

Teknologi pengesanan WiFi dapat memantau gangguan dalam isyarat yang menunjukkan sebarang pergerakan. Ini membolehkan pengesanan gerakan tanpa garis penglihatan atau keperluan untuk memasang sensor berasingan. Pengguna hanya memerlukan sekurang -kurangnya dua lampu di dalam bilik untuk menggunakan ciri ini. Pengguna kemudian boleh menyesuaikan tetapan sensitiviti sistem dalam aplikasi untuk membolehkan pelarasan tertentu contohnya bagi pergerakan haiwan peliharaan pada waktu malam.

Adopsi Teknologi WiZ Matter

Produk rangkaian WiZ adalah antara produk pencahayaan pintar pertama yang mendukung teknologi, Matter. Matter adalah standard universal yang membolehkan peranti dan sistem yang serasi untuk menyambung dan berinteraksi dengan selamat dan disokong oleh semua teknologi utama seperti Bluetooth atau WiFi. Dengan penggunaan Matter, pengguna boleh menikmati pengalaman yang lebih lancar dan mudah dari aspek pembelian dan kawalan kerana teknologi ini menyediakan standard untuk peranti berkomunikasi dengan lancar merentasi teknologi dan platform.

Rangkaian Produk Terbaharu WiZ Dilengkapi Keupayaan Aliran SpaceSenseTM & Matter

Matter membolehkan pengguna untuk:
● Menyokong semua platform utama dunia tanpa perlu bimbang mengenai padanan sistem rumah pintar dengan sistem sedia ada di rumah.
● Akses menyeluruh bagi pengalaman kawalan suara tanpa masalah rumit atau berlebihan.
● Standard keselamatan yang tinggi untuk perlindungan pemilikan peranti dan privasi.
● Akses mekanisme pelbagai-tadbir untuk kawalan multi sistem
● Akses dan kawalan mudah untuk mengawal peranti menerusi Matter.

Temui kemudahan pencahayaan pintar dengan LED Pintar Philips yang dikuasai oleh WiZ dan WiZ Connected Lighting di www.wizconnected.com.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI