Pelakon, Shaharul Ridzwan dan Isteri Deenar Emir baru sahaja menyambut ulang tahun kelahiran untuk kedua-dua cahaya mata mereka semalam.

Deena dan Shaharul memuatnaik moment indah tersebut di Instagramnya dengan ucapan yang indah buat si comel mereka.

#BismillahiMasyaAllah

Alhamdulillah. Happiest birthday to my lovely babies, Muhammad Luth Ali (6/6/2017) and Fateema Azzahra (13/6/2020). Sambut sekali senang. Mummy baba doakan Ali & Fateema membesar dengan baik, sihat walafiat, bijak pandai, soleh dan solehah, hafiz dan hafizah, sentiasa dalam jagaan dan rahmat Allah s.w.t and loved by all. 🥰🥳

Manakala Shaharul mengucapkan selamat ulang tahun buat Ali yang ke-4 tahun dan Fateema 1 tahun. 

Dah 4 tahun dah Ali hari ni, minggu depan Fateema pulak masuk setahun. Semoga Allah terus lindung Ali, Fateema, Mummy, dan seluruh keluarga. Dunia dan Akhirat. Amin Ya Allah.

HAPPY BIRTHDAY SON!

IKLAN

Shaharul sempat mengucapkan terima kasih kepada isteri tercinta kerana menyiapkan kelengkapan untuk majlis ulang tahun anak-anaknya.

Thank you Mummy setupkan belon semua utk anak anak. Baba sayang semua ❤️

Dekorasi yang indah dan sangat cantik itu dibuat sendiri oleh Deena Emir agar anak-anak sentiasa gembira untuk menyambut hari lahir walaupun dalam keadaan PKP.

Rata-rata warga maya mengucapkan selamat hari jadi. Tak Kurang yang turut memuji kecomelan anak-anak pasangan ini.

Sannah Helwah Ya ALI WA Fateema

Fateema Comel Sangat

IKLAN

 

Handsomenya Ali

Comelnya Dedua Ni

Kredit: Deena Emir

IKLAN

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Ada gambar anak minum susu yang cute-cute? Jom share dengan Pa&Ma dan anda mungkin berpeluang memenangi hamper barangan bernilai RM100. Muat naik gambar anak anda di SINI

WEBINAR AKU TAK TAKUT BERANAK

Sertai Webinar keibubapaan terbesar dianjurkan tahun ini. Pastikan anda bersama kami untuk bersama-sama mendapat ilmu dan peluang memenangi pelbagai hadiah.

Webinar PERCUMA ini membariskan speaker-speaker hebat dan berpengalaman dalam bidang keibubapaan seperti Ustaz Don, Ustaz Kazim Elias, Dato’ Dr Fazley Yaakob, Dr Rizal Abu Bakar, Dr Maiza Tusimin dan Dr Afida Sohana.

🔸 27 JUN 2021
🔸 8.00 PAGI – 10.00 MALAM
🔸 Secara virtual di platfotm ZOOM

Selain berpeluang menceduk ilmu yang dikongsi, anda juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah sebab ada 70 hadiah best yang ditawarkan termasuklah sebuah handphone 📱

Jom jadi peserta terawal!

✍🏻 Daftar sebagai peserta di:
https://bit.ly/3yT61Ex

Jom daftar sekarang untuk berpeluang menang hadiah cabutan bertuah!_