Sharifah Shahirah, atau lebih mesra dipanggil shiera berkongsi pengalaman ketika beliau mengandung dan bersalin kelima-lima orang anaknya. Ketika mengandung, Shiera mengamalkan satu sudu minyak kelapa dara yang dibuat sendiri oleh ibu kepada Ijoy Azhari.

Sharifah Shahirah Amalkan Satu Sudu Minyak Kelapa Dara Semasa Hamil. Tak Pernah Alami Koyakkan Setiap Kali Lahirkan Anak.

Saya melahirkan anak secara normal dan sangat mudah kerana saya sentiasa amalkan satu sudu minyak kelapa yang dibuat sendiri oleh ibu mertua saya. Sangat mudah melahirkan sehingga saya langsung tak pernah mengalami koyakkan.

IKLAN

Melahirkan anak ketika umur 40-an

Bila ditanya apakah komplikasi yang dihadapi ketika melahirkan zuriat pada usia ini, Shiera menceritakan detik-detik pertamanya melahirkan anak secara pembedahan.

IKLAN

Sharifah Shahirah Amalkan Satu Sudu Minyak Kelapa Dara Semasa Hamil. Tak Pernah Alami Koyakkan Setiap Kali Lahirkan Anak.

IKLAN

“Sebelum ini saya melahirkan anak secara normal dan sangat mudah kerana saya sentiasa amalkan satu sudu minyak kelapa yang dibuat sendiri oleh ibu mertua saya. Sangat mudah melahirkan sehingga saya langsung tak pernah mengalami koyakkan”

“Saya terpaksa bersetuju untuk melakukan pembedahan kerana bayi dah terlebih dari masa jangkaan lahir dan bayi sudah mengeluarkan najis ketika dalam perut. Untuk menggelakkan dia lemas, doktor terpaksa melakukan “emergancy caesar”. Ketika melahirkan Adeena saya dalam keadaan tidur, bila semuanya selesai suami kejutkan saya.” 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI