Benarlah kata orang, di sebalik kejayaan seorang lelaki ada isteri yang menyokong. Begitu jugalah dengan Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob yang turut melahirkan rasa penghargaan terhadap isteri tercinta. Di laman Facebooknya, beliau berkongsi sekeping foto ketika isterinya, Datin Seri Muhaini Zainal Abidin sedang membetulkan pakaiannya bersama kapsyen yang sangat ‘manis’.

“Thank You Ni, Sebab Sentiasa Ada Di Sisi Sabri.” PM Kongsi Foto Isteri Betulkan Baju Dengan Kapsyen ‘Manis’

Tidak perlu ayat pujangga dan tulisannya juga ringkas tetapi cukup mendalam. Ternyata perkongsian beliau mendapat perhatian rakyat Malaysia.

“Isteri saya orang yg sentiasa ada di sisi saya sejak berkawan dgn dia dari saya berumur 19 tahun. Saya menyertai politik pada tahun 1986, pada umur 26 tahun dan waktu tu kami baru saja mendirikan rumah tangga.

“Thank You Ni, Sebab Sentiasa Ada Di Sisi Sabri.” PM Kongsi Foto Isteri Betulkan Baju Dengan Kapsyen ‘Manis’

IKLAN

Nani adalah seorang yg sangat simple dan sentiasa tak mahu berada di bawah spotlight, sbb tu jarang sangat nampak dia. Thank you Ni, sbb sentiasa ada di sisi Sabri. Daripada Sabri tak ada apa-apa sehingga lah ke hari ni. Susah senang bersama.”

Sehingga kini, perkongsian beliau telah mendapat lebih 100, 000 tanda suka dan hampir 10, 000 komen. Foto ini juga telah dikongsi hampir 4,000 orang di laman Facebook.

Artikel Menarik: [“Bila Dengan Cucu Kalah.” Datuk Seri Ismail Sabri Nampak Serius Tapi Suka Melayan Cucu]

Berikut adalah reaksi rakyat Malaysia terhadap perkongsian ini:

IKLAN

“Thank You Ni, Sebab Sentiasa Ada Di Sisi Sabri.” PM Kongsi Foto Isteri Betulkan Baju Dengan Kapsyen ‘Manis’ “Thank You Ni, Sebab Sentiasa Ada Di Sisi Sabri.” PM Kongsi Foto Isteri Betulkan Baju Dengan Kapsyen ‘Manis’

Tahniah sekali lagi buat Datuk Seri Ismail di atas pelantikan sebagai Perdana Menteri Malaysia yang ke-9. Sama-sama kita doakan PM kita terus diberi kesihatan terbaik untuk terus meneraju Malaysia dengan jayanya.

Mama jom rileks jap, klik link ni!

IKLAN

Sertai Webinar penyusuan terbesar ‘Mama Tak Penat Susukan Anak’ yang dianjurkan Pa&Ma tahun ini. Webinar PERCUMA ini menampilkan panel-panel hebat seperti Dato’ Dr Sheikh Muszaphar, Dr Seri Suniza, Dr Hairin Anisa, Puan Asiah Maharam dan perkongsian istimewa oleh Dato’ Siti Nurhaliza.

Selain mendapat ilmu penyusuan, peserta juga berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah. Daftar segera di https://toko.ideaktiv.com/product/webinar-mama-tak-penat-susukan-anak/ atau terus scan QR Code pada poster.

“Thank You Ni, Sebab Sentiasa Ada Di Sisi Sabri.” PM Kongsi Foto Isteri Betulkan Baju Dengan Kapsyen ‘Manis’

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)