Setiap pasangan yang berkahwin pasti mengimpikan zuriat. Namun ada yang diuji bertahun lamanya untuk mempunyai zuriat sendiri.

Sama seperti wanita ini, selepas 22 tahun dia menunggu kehadiran si kecil di dalam rahim, akhirnya termakbul jua. Kisah ini dikongsi oleh salah seorang pengguna facebook yang menyaksikan berita gembira tersebut.

“22 Tahun Kahwin, Tak Pernah Mengandung. Ini Kali Pertama Dia Hamil” Berkat Kesabaran, Nurse Ucap ‘Tahniah’

“MasyaAllah, sangat kagum dengan kesabaran dan tawakal kakak ni. Dia kawen tahun 2001, ini kali pertama dia mengandung. Dengar nurse pakat congratulate dia, kita yang sebak. Dia pun berkaca tubir mata duk cerita. Seronok sangat.”

IKLAN

“Lama tu 22 tahun. Tak pernah mengandung, tak pernah gugur. Dia usia dia macam ni, Allah tiupkan roh zuriat buat dia. Moga sihat sampai bersalin ye kakak. Selamat ibu dan anak.”

Edit: ramai pm minta nak kenal kakak ni, minta maaf, saya tak kenal siapa dia. Kami berjumpa di Hospital Taiping tadi. Yang saya tahu namanya Fatimah, tinggal di Taiping.

IKLAN

Kredit : Syaeirah Safian

IKLAN

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!