Sibuk bekerja, uruskan anak dan rumah tangga antara faktor utama kebanyakan wanita bergelar ibu terpaksa mengabaikan kesihatannya sendiri.

Kadang disebabkan emosi, pemakanan dan persekitaran juga antara punca penyakit dalaman wanita mudah menyerang tanpa sedar. Kebanyakan ibu-ibu mengetahui masalah kesihatan ini apabila penyakitnya dah berada di peringkat yang teruk.

Amalkan Ayat Ni Sebagai Doa Untuk Merawat Fibroid, Masalah Dalaman Wanita

Justeru itu, buat wanita ataupun ibu, anda boleh amalkan membaca ayat suci al-Quran dan sebaik-baiknya jadikan amalan sepanjang masa. Moga kita semua sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik untuk kelangsungan hidup bersama keluarga tercinta.

Amalkan Ayat Ni Sebagai Doa Untuk Merawat Fibroid, Masalah Dalaman Wanita

Percayalah perubatan moden perlu seiring dengan amalan seharian sebagai Muslim bagi merawat masalah dalaman wanita.

IKLAN

Amalkan Ayat Ni Sebagai Doa Untuk Merawat Fibroid, Masalah Dalaman Wanita

Doa untuk merawat fibroid atau masalah yang melibatkan wanita:

– Baca Al-Fatihah & Ayat Kursi
– Baca Surah An-Nahl ayat 69 dan hembus ayat tersebut pada madu

IKLAN

Amalkan Ayat Ni Sebagai Doa Untuk Merawat Fibroid, Masalah Dalaman Wanita– Minum 1 sudu sehari

Wallahu’alam
Bantu saya kongsikan ilmu ini kepada yang tersayang.

Kredit: Dr. Azila Mohd Kasim

IKLAN

**Dengan sukacitanya kami telahpun umumkan Jenama Pilihan Pa&Ma! Untuk senarai penuh dan bagi memastikan Jenama Pilihan Pa&Ma 2021 akan terus menjadi rujukan ibubapa boleh klik ke https://jenamapilihan.majalahpama.my/

Teruja nak dapat baby, tapi masih banyak persiapan yang perlu dibuat. Mental dan fizikal pun kena mantap sebelum si manja lahir nanti. Mahu belajar segalanya tentang cara-cara menguruskan bayi baharu lahir? Jom sertai E-Workshop Pa&Ma : A-Z Uruskan Newborn Baby! Daftar sekarang di https://toko.ideaktiv.com/product/urus-newborn-baby-a-z/

Amalkan Ayat Ni Sebagai Doa Untuk Merawat Fibroid, Masalah Dalaman Wanita

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI