Anak-anak happy bila dapat berjalan selalu luah Memey Suhaiza di instagramnya. Menerusi posting di instagram Norman Hakim, mereka sekeluarga kelihatan sedang bercuti di Genting Highland. Seronok betul dua family ni ye berjalan sakan.

Tiberrr Genting?! Ntah bila diorang plan pun tak tau…balik rumah nak Zuhur & refresh pastu tiba2 cakap “abang..barang2 semua dah siap,tunggu abg settle solat je pastu kak abby dah tunggu nak pergi genting tau…”  asal diorang plan, diorang pulak yg ‘veto’ ni abah @jaiezzany huhhu…

menerusi instagram memey pula

Jalan lagi…jalan terusss Mummy & mama @abby_abadi112 Sama perangai
Suka jalan,suka shopping. Bila antara 1 sama lain ajak mesti on terus..
Tapi yg paling penting TQ kat abah @jaiezzany & papa @normanhakim_786sbb rajin sgt melayan nak bawa. Anak semua pun happy jer sbb jalan selalu..
Alhamdulillah syukur❤️

IKLAN

Ini budak 2 orang sangat panjang langkah & akalnya bila tiba bab jalan-jalan & shopping huhuhu – Norman Hakim

Posting ini mendapat pujian dari netizen. Merka tertanya-tanya bagaimana Abby dan Memey boleh menjadi bff. Mereka juga turut mendoakan semoga keluarga ini terus mempunyai hubungan yang baik.

Sejuk mata memandang

Apa rahsia boleh jadi bff

Terharu tengok ukhuwah

Suka tengok keluarga ni

Sumber: Instagram Norman Hakim