Selepas melahirkan anak kedua pada 20 Mei lalu, Anzalna Nasir dan suami, Hanif Zaki berkongsi gambar dan nama buah hati kedua mereka buat tatapan umum.

ARTIKEL BERKAITAN [“Berkat Jumaat! Sepatutnya Last Check Up Anzalna..” Eidrees Dah Jadi Abang]

Sejak dalam kandungan sehingga awal kelahiran Anzalna dan Hanif tidak memberitahu jantina anaknya itu sehingga diumumkan secara rasmi ketika tahnik anak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hanif Zaki (@hanif_zaki)

“Sebagaimana Sunnah Nabi SAW, setelah cukup 7 hari, kami ingin mengumumkan selepas ditahnik, anak lelaki tercinta kami dinamakan Mohamad Emirhan Bin Mohamad Hanif yang bermaksud ‘Princely Ruler’.

“Alhamdulillah, semoga membesar menjadi anak yang soleh, berbudi pekerti mulia, pintar, serta berjaya dunia dan akhirat. Amin,” kongsi Anzalna dan Hanif diinstagramnya.

IKLAN

Selepas perkongsian tersebut, peminat dan rakan artis menitipkan ucapan tahniah dan mendoakan yang baik-baik buat Anzalna seisi keluarga.

LAGI ARTIKEL BERKAITAN [“Rupanya Anak Kami Pun Keluar Mengejut” Anzalna Tak Sangka Bersalin Awal]

Sebelum ini, Anzalna dan Hanif mendirikan rumah tangga pada 2016. Setelah 3 tahun berkahwin, kehadiran Mohamad Eidrees memberi sinar kebahagiaan buatnya dan seluruh ahli keluarga.

Apa yang buatkannya bersyukur ada juga generasi lelaki dalam keluarga Nasir setelah sebelum ini adik beradik dan anak saudaranya semua perempuan.

IKLAN

Kredit: IG Anzalna Nasir

Ketahui fungsi carseat di E-Workshop Sayangi Nyawa Anak Dalam Kereta, Let’s Buckle Up! Daftar secara PERCUMA di https://toko.ideaktiv.com/product/sayang-nyawa-anak-dalam-kereta/

IKLAN

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!