Anak-anak mana yang tak happy sambut kepulangan ayah dari kerja. Walaupun tak sampai 24jam si ayah keluar mencari rezeki apatah lagi yang terpaksa meninggalkan keluarga berbulan-bulan lamanya.


Kalau ayahnya seorang ayah yang baik dengan anak-anak, kepulanganya pasti dinanti-nantikan. Tak sabar nak peluk ayah dan nak diajak bermain. Memang banyak celotehnya bila si ayah depan mata, semua benda akan diceritakan.

Sama seperti video tular ini dan mendapat riaksi ramai. Seorang ayah sempat merakam moment gembira anak-anak setelah berpisah selama 6 bulan kerana tuntutan kerja.

“6 bulan tinggalkan anak bini”

Jelas kedengaran tepikan kegembiraan anak-anak setelah melihat ayahnya datang menjemput. Ternyata sosok tubuh seorang ayah yang sangat dirindui akhirnya ada di depan mata.

IKLAN

 

Dia sempat mengucapkan syukur apabila dapat berjumpa anak-anak setelah sekian lama. Terus rasa hilang penat bekerja dapat melihat cahaya mata yang dirindui sekian lama.

IKLAN

“Alhamdulillah, hilang rasa penat bekerja”

Semua anak-anak tak sabar nak peluk dan cium ayah.

“Semua tak sabar nak cium ayah”

IKLAN

Rata-rata warga maya terharu melihat video perkongsian ini.

Kredit Video : syedhidzer

Ketahui fungsi caresat di E-Workshop Sayangi Nyawa Anak Dalam Kereta, Let’s Buckle Up! Daftar secara PERCUMA di https://toko.ideaktiv.com/product/sayang-nyawa-anak-dalam-kereta/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!