Akhirnya bayi perempuan yang ditunggu oleh pasangan selebriti Amar Baharin dan Amyra Rosli telah selamat dilahirkan pagi semalam (1 Februari 2020).

Walaupun pernah terdetik di hati mereka untuk menimang cahaya mata kedua pada 2 Februari 2020 ketika sesi pengumuman jantina anaknya baru-baru ini, nampaknya bayi perempuan itu dah tak sabar nak jumpa mummy dan daddynya.

Amar telah memaklumkan berita kelahiran itu menerusi Instagram.

Bayi sihat dan isteri juga selamat. Terima kasih buat semua yang mendoakan,” tulisnya.

“Baby Nak Keluar 1 Februari. Dua-Dua Sihat”. Amyra Selamat Lahirkan Bayi Perempuan

IKLAN

Kalau ikutkan tarikh yang diberikan doktor, Amyra sepatutnya bersalin 11 Februari depan.

Sebelum ini Amyra pernah berkongsi sepanjang kehamilan anak keduanya dia terlebih rajin dari kebiasaannya apabila kerap memasak dan mengemas hingga dimarahi suami.

“Baby Nak Keluar 1 Februari. Dua-Dua Sihat”. Amyra Selamat Lahirkan Bayi Perempuan

IKLAN

“Saya pun tak tahu kenapa menjadi terlebih rajin. Setiap hari nak masak saja di dapur dan mengemas rumah hingga Amar tegur jangan terlalu membuat kerja rumah kerana bimbangkan kesihatannya. Mungkin itu juga penangan anak perempuan, jelasnya.

Dalam pada itu juga, Amyra berkata ketika berita mengenai jantina anak perempuan ini disahkan doktor, Amar langsung tak mengetahuinya malah dia ingatkan akan menimang bayi lelaki.

“Baby Nak Keluar 1 Februari. Dua-Dua Sihat”. Amyra Selamat Lahirkan Bayi Perempuan

IKLAN

Hal ini kerana Amyra merahsiakan selama dua bulan dari pengetahuan suaminya dan bila Amar dapat tahu pada sesi pengumuman jantina yang dia bakal menerima bayi perempuan, riak wajahnya sungguh terkedu.

Sumber: ig Amar Baharin

 

 

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI