Kelahiran cahaya mata sememangnya menjadi penambah kasih sayang keluarga. Berkongsi berita gembira di laman instagram, pengacara dan penyampai radio, AG Azmeer memaklumkan isterinya telah selamat melahirkan cahaya mata ke-5 mereka pada tanggal 10 September lalu.

Kata AG di dalam entrinya, kehadiran anak kelimanya ini menambahkan lagi kasih sayang dan kegembiraannya dan keluarga. Malah melalui entri yang sama, suami dan bapa penyayang ini juga turut berkongsi wajah comel anak kelimanya. Comel sekali.

Alhamdulillah, di hari Jumaat yang mulia ini , AG nak share berita gembira. Pada 10 Sept 2020 yang lalu, genap seminggu sudah, Allah kurniakan kami seorang lagi anak lelaki. Ya Allah, syukur ke hadrat Mu.. tiada yang terbaik selain dari pemberian mu ya Allah.

Kehadiran buah hati ke 5 AG n wife @mel_hulubalang menambahkan lagi kasih sayang dan kegembiraan kami sekeluarga. Syukur…Alhamdulillah. Moga Allah panjangkan umur kita semua untuk di beri kesempatan mendidik anak-anak kita untuk mendoakan kita di alam kubur kelak. Inshaallah … Aminnnn,” katanya berkongsi gembira.

View this post on Instagram

Alhamdulillah, di hari Jumaat yg mulia ini , AG nak share berita gembira.. pd 10 sept 2020 yang lalu, genap seminggu sudah, Allah kurniakan kami seorang lagi anak lelaki.. Ya Allah, syukur ke hadrat Mu.. tiada yg terbaik selain dari pemberian mu ya Allah. Kehadiran buah hati ke 5 AG n wife @mel_hulubalang menambahkan lagi kasih syg dan kegembiraan kami sekeluarga. Syukur…Alhamdulillah. Moga Allah panjangkan umur kita semua utk di beri kesempatan mendidik anak2 kita utk mendoakan kita di alam kubur kelak. Inshaallah … Aminnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Muhammad Aesry Athmar bin Muhammad Azmir .. daddy, mama n abg2 love u soooo much!! ❤️❤️❤️ @mel_hulubalang terima kasih bidadari hati 🌹💋.. 15 tahun usia perkahwinan kita. Rasa bangga kerana Allah memilih kita utk memiliki 5 anak lelaki. Inshaallah , jika diizinkan Allah… ke 5 hulubalang kita yg akan mengangkat jenazah kita nanti. Aminn Ya Allah.❤️❤️❤️ Pd kwn2 yg masih menanti hadirnya cahaya mata , di hari Jumaat yg mulia ini AG dan sekeluarga mendoakan agar Allah mempercepatkan rezeki kwn2 semua .. Amin Ya Rabbal Alamin. Salam Jumaat Berkah 😊 #muhammadaesryathmar #5hulubalangagmel💪🏻💙🤲🏻

A post shared by Ag Azmeer (@ag_azmeer) on

Nama Indah Buat Hulubalang Kelima

Dalam pada itu, bapa penyayang ini juga turut berkongsi nama indah yang dipilih buat putera kelimanya ini. Penyampai radio Kool.fm sebelum ini memiliki empat anak lelaki sebagai pelengkap hidupnya bersama isteri tercinta.

IKLAN

Meskipun masih belum dikurniakan anak perempuan, namun AG tetap bersyukur dengan kurniaan dan rezeki Allah buatnya.

“Muhammad Aesry Athmar bin Muhammad Azmir .. daddy, mama n abang love u soooo much!!” ❤️❤️❤️

Suami penyayang ini tidak ketinggalan mengucapkan rasa syukur malah berterima kasih kepada bidadari hatinya yang bertarung nyawa untuk melahirkan anak kelimanya ini. Malah katanya lagi, biarpun tidak dikurniakan anak perempuan, dia berbangga mempunyai lima cahaya mata lelaki yang bakal mengangkat jenazahnya kelak.

“@mel_hulubalang terima kasih bidadari hati 🌹💋.. 15 tahun usia perkahwinan kita. Rasa bangga kerana Allah memilih kita untuk memiliki 5 anak lelaki. Inshaallah , jika diizinkan Allah, ke 5 hulubalang kita yang akan mengangkat jenazah kita nanti. Aminn Ya Allah”.

“Pada kawan-kawan yang masih menanti hadirnya cahaya mata, di hari Jumaat yang mulia ini AG dan sekeluarga mendoakan agar Allah mempercepatkan rezeki kawan semua. Amin Ya Rabbal Alamin,” kata AG lagi.

Dalam pada itu, para pengikut AG serta rakan-rakan artis tidak ketinggalan mengucapkan tahniah di atas kelahiran ini.

Terdahulu, AG telah mendirikan rumah tangga bersama isterinya, Emelda Amir pada tanggal 30 April 2005. Malah pasangan sepadan ini juga turut memiliki empat cahaya mata, Muhammad Aeril Aqmar, Muhammad Arraz Ammar, Muhammad Aqriz Anmar serta Muhammad Affan Afmar.


EPISOD 5 PA&MA JOURNEY BERSAMA JOVIANINA: Little Farm Dekatkan Anak Dengan Alam

Kanak-kanak harus didedahkan dengan alam kerana aktiviti ini akan membuatkan mereka lebih berani. Jika kita tidak mendedahkan mereka dengan alam dari kecil, ia mungkin akan membuatkan anak-anak tidak berani untuk mencuba benda baru.

Saksikan Episod ke 5, Journey Bersama JoviaNina pada 23 September 2020, jam 9 malam hanya di Astro Ria saluran 104/124.

#PaMaJourneyBersamaJoviaNina
#AstroRIA
#MajalahPAMA

Nak macam-macam info? Jom join channel Pa&Ma D Parents Channel https://t.me/pamadparents

Sumber: @ag_Azmeer