Siapa sangka rezeki memiliki anak perempuan! Selepas mempunyai 10 anak lelaki, penantian keluarga dan hasrat seorang ibu dimakbulkan apabila berjaya dikurniakan bayi perempuan sebagai penghibur dalam keluarga besarnya.

Berderet 10 Lelaki Dapat Bayi Perempuan. Abang Teruja Pakaikan Gaun Cantik, Jaga AdikAlexis Brett tidak menyangka memperoleh zuriat perempuan setelah yakin dia akan mendapat seorang lagi bayi lelaki untuk kandungannya yang ke-11 itu.

“Semua sayang kepadanya. Setiap kali melahirkan bayi baru, seluruh keluarga gembira namun berbeza pada kali ini yang berasa sangat teruja,” kata wanita berusia 39 tahun itu.

 

IKLAN

Berderet 10 Lelaki Dapat Bayi Perempuan. Abang Teruja Pakaikan Gaun Cantik, Jaga AdikMenurut Alexis, sudah semestinya 10 orang anak lelaki yang berusia dua hingga 17 tahun itu akan memberikan perhatian sepenuhnya kepada adik perempuan mereka.

BACA: [Setiap Anak Ada Rezeki. Jangan Tanya Kenapa Tak Pandai. Selagi Boleh Didiklah Sebaiknya]

IKLAN

“Mereka akan bantu memakai gaun yang cantik serta menjadi pelindung kepada adik kesayangan,” ujarnya.

Berderet 10 Lelaki Dapat Bayi Perempuan. Abang Teruja Pakaikan Gaun Cantik, Jaga AdikTambah Alexis yang juga merupakan bekas jururawat berkata, dia dan suaminya Davie tidak pernah terfikir akan memiliki anak perempuan.

IKLAN

Berderet 10 Lelaki Dapat Bayi Perempuan. Abang Teruja Pakaikan Gaun Cantik, Jaga Adik

“Pada jangkaan saya, sudah cukup untuk memeriksa jantina apabila setiap kali hamil kerana akan sama sebaik sahaja melahirkan anak kami,” katanya.

Sumber : Metro UK

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI