Seronoknya kalau dapat bawa anak-anak berjalan di pusat membeli-belah terkenal, dapatlah bonding time bersama mereka! Bila nak bawa anak, mesti mama papa akan fikir apa yang boleh dibuat supaya mereka tak bosan dan boleh bergembira. Apa kata mama papa bawa si manja ke Pavilion Bukit Jalil?

Sempena sambutan pertengahan tahun mereka, pusat membeli belah ini akan mengadakan Pavilion Bukit Jalil MyFiesta yang pastinya menjanjikan pelbagai keseronokan buat anda sekeluarga. Sejak ia dibuka pada 3 Disember 2021, terdapat lebih 200 kedai yang beroperasi di Pavilion Bukit Jalil. Setiap satunya menawarkan keterujaan untuk membeli-belah, menikmati hidangan lazat serta mewujudkan suasana indah untuk momen bersama keluarga.

Nak lebih menarik, Pavilion Bukit Jalil turut mengatur pelbagai acara yang menyeronokkan sepanjang bulan Jun ini! Bukan anak-anak saja yang teruja, mama papa pun mesti tak sabar!

 Antara acara yang akan diadakan adalah:

Pink Fong Wonderstar Carnival

  • Jom, beramah mesra bersama Baby Shark, Pinkfong dan rakan-rakan untuk pengalaman magikal dengan lagu-lagu ikonik, belon dan bengkel yang menyeronokkan.
  • Menari Bersama si comel Pinkfong, Baby Shark dan Hogi di Pinkfong Wonderstar Carnival 2022.
  • Tebus peluang untuk bergambar bersama Si Comel dengan pembelian barangan Pinkfong sekurang-kurangnya RM100 dalam satu resit.
  • Ia pastinya pengalaman yang unik, sesuai untuk semua peminat dari segenap lapisan umur!

Lokasi: Pinkfong Wonderstar Carnival, Centre Court, Level 2, Pavilion Bukit Jalil

Tarikh: 1-12 Jun 2022

IKLAN

Jumptopia Holiday Village

– Buat pertama kali di Malaysia, taman permainan inflatable terbesar dari Singapura dibawakan kepada anda di Pavilion Bukit Jalil yang meliputi kawasan seluas 28,000 ribu kaki persegi di sekitar ruang luar PIAZZA, tingkat 3. Dari anak-anak kecil sehingga si dewasa berhati muda, ayuh bermain di Jumptopia Holiday Village!

– Terdapat 8 istana, gelungsur, buaian, permaianan bola lantun serta rintangan pagar sesat dan banyak lagi!

Lokasi: Jumptopia Holiday Village, Piazza, Level 3, Pavilion Bukit Jalil

Tarikh: 28 Mei – 26 Jun 2022

IKLAN

 

Jurassic Dinosaur Adventure Park

– Kembali ke masa lampau dengan penggembaraan liar di Jurassic Adventure Park. Boleh tunggang dinosaur, naik kereta api dinosaur, bermain trampoline gunung berapi dan banyak lagi permainan di arked.

– Jom, bersaya keluarga tersayang luangkan masa bergembira di taman permainan bertema terbesar ini!

Lokasi: Jurassic Dinosaur Adventure Park, Level 5, Orang Zone (berdekatan Putien), Pavilion Bukit Jalil

Tarikh: 1 Jun – 31 Ogos 2022

IKLAN

Jadi, untuk mama papa yang mahu meluangkan masa bersama anak-anak dan sedang mencari idea nak ke mana, jangan fikir-fikir lagi okay? Jom, ke Pavilion Bukit Jalil MyFiesta pada bulan Jun nanti!

Maklumat lanjut, boleh layari :

Website: https://www.pavilion-bukitjalil.com/

FB: https://www.facebook.com/PavilionBukitJalil.Mall

IG: https://www.instagram.com/pavilionbukitjalil.mall/

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!