Kalau sebut sahaja aiskrim, anak-anak pastinya orang yang paling gembira. Melompat-lompat kerana terlalu teruja. Cuba anda bayangkan kalau lori aiskrim singgah ke rumah sambil menghantar aiskrim yang dipesan. Jawabnya menjeritlah anak-anak depan pintu.

Namun bukan sekadar angan-angan, tanpa anda ketahui Nestle Ice Cream Malaysia ada menyediakan perkhidmatan penghantaran aiskrim terus ke pintu rumah anda dengan bayaran Cash On Delivery. Lagi mudah!

Nak buat kejutan pada anak-anak pun boleh, terutama lepas anak-anak penat mengikut kelas online Pdpr di rumah. Hebat kan!

Bagaimana cara hendak memesannya? Berikut merupakan cara hendak memesan aiskrim Nestle seperti yang dikongsikan oleh Jalan-Jalan Cuti Santai.

IKLAN

Ini cara korang nak pesan aiskrim Nestle secara online. Penghantaran terus ke rumah.

Bagaimana nak dapatkan Penghantaran aiskrim Nestle?
1- Isi Borang
2- Pilih lokasi ikut kawasan
3- Pilih aiskrim yang kome nak
4- Agent akan call sebelum penghantaran
5- Lori dah sampai baru bayar
6- Dah dapat Aiskrim, so bolehlah makan aiskrim puas puas.

Ini link untuk order : bit.ly/NIChomedelivery

IKLAN

Dah jangan tunggu, jom kita sama-sama buat kejutan pada anak-anak. Barulah anak tak bosan di rumah sepanjang PKP ini. Kita mak ayah pun pastinya boleh tumpang sekaki. Bonding sama-sama makan depan televisyen.

Menarik: Badan Mengigil, Jantung Berdegup Laju, Ibu Jangan Biarkan Anxiety & Burnout Kuasai Diri, Terus Lawan

IKLAN

Nak relaks, jom cuci mata di SINI.

Ada gambar anak minum susu yang cute-cute? Jom share dengan Pa&Ma dan anda mungkin berpeluang memenangi hamper barangan bernilai RM100. Muat naik gambar anak anda di SINI

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Kredit: Jalan-Jalan Cuti Santai