Comelnya aksi Maream Esabel, anak kepada Farah Lee ini, boleh bertutur 4 bahasa iaitu bahasa Melayu, Inggeris, Korea & Sepanyol.

Farah Lee, tentunya dari awal mendedahkan Maream kepada pelbagai bahasa dari kecil. Maream yang kini berusia 4 tahun bersama-sama dengan Farah di UK. Farah yang sedang melanjutkan pelajaran di di University of Sussex di United Kingdom (UK) sering memuatnaik telatah Maream.

MEMPERKENALKAN DIRI DALAM 4 BAHASA

Turut dimuatnaik video Maream memperkenalkan diri dalam empat bahasa iaitu dalam bahasa Melayu, Inggeris, Korea & Sepanyol.

OMMA AJAR MAREAM BELAJAR BAHASA KOREA

farahlee_한국어 수업 with Maream ??

She’s now got less confidence in Korean ? But she still understands few basic and simple words when I talk to her in 한국말. Boleh laahhh nanti faham sikit2 if kena ngumpat oleh Korean ?

Netizen memuji kecerdikan Maream. Ramai yang kagum dengan anak kecil ini, sudah diperkenalkan 4 bahasa dari awal lagi, well done Farah Lee!

PANDAI SAMPAI 4 BAHASA

SMART GIRL

CLEVER GIRL MAREAM

Sumber: farahlee_


Leukemia akut merupakan penyakit kanser darah putih yang dihidap oleh kanak-kanak. Ketahui kupasan pakar dan perkongsian pengalaman ibu bapa tentang simptom dan punca terjadinya penyakit barah ini pada kanak-kanak dalam rancangan TV Pa&Ma yang bertajuk “Anak Leukemia,Apa Sebabnya?” jam 12 tengah hari & ulangan 9 malam di slot Dewi (Astro Prima [105] & Astro Maya HD [135]) pada Selasa, 25 Disember 2018.

Tinggalkan Komen