Aksi comel Alayna Selma nak ikut Dida pergi kerja ini melucukan. Rapat sungguh dia dengan si ayah, comel sangat gelagatnya. Orang lain termasuk mama nak ambil pun dia tak mahu.

Alayna Selma anak keempat penyanyi Datuk Fazley Yaacob & Datin Azrene Ahmad yang kini berusia 12 bulan amat keletah. Alayna dipanggil dengan panggil Ellie sangat rapat dengan Datuk Fazley yang dipanggil Dida.

Comelnya Alayna Selma Datuk Fazley, Nak Ikut Dida Pergi Kerja. Orang Lain Nak Ambik Semua Dia ‘Tak Nak’

Video yang dimuat naik di Instagram Datuk Fazley menunjukkan Ellie yang sedang didukung Datuk Fazley. Ellie yang genap setahun 5 Oktober 2018 lalu sudah pandai mengatakan ‘tak nak’ sebagai menyatakan dia tidak mahu diambil oleh orang lain.

Comelnya Alayna Selma Datuk Fazley, Nak Ikut Dida Pergi Kerja. Orang Lain Nak Ambik Semua Dia ‘Tak Nak’

Video tersebut dimuat naik dengan kapsyen berikut;

IKLAN

Puteri bongsu @ellie_alaynaselma dah mula sibuk nak bercakap, dah pandai “Nak, Dida, Mama, Taknak, Abang, Kakak, Duck, Bird..” dan beberapa perkataan lain yang saya tengah usaha nak fahamkan ?, Hari ni saya nak ke office Ellie sibuk nak ikut, habis semua orang dia taknak!

Video comel Ellie ini mendapat tontonan lebih 28k dalam masa 3 jam! Netizen juga geram dengan kecomelan Ellie dan memuji kepandaian Ellie mengatakan ‘taknak’ dengan menggelengkan kepala.

IKLAN

Comelnya Alayna Selma Datuk Fazley, Nak Ikut Dida Pergi Kerja. Orang Lain Nak Ambik Semua Dia ‘Tak Nak’ Comelnya Alayna Selma Datuk Fazley, Nak Ikut Dida Pergi Kerja. Orang Lain Nak Ambik Semua Dia ‘Tak Nak’ Comelnya Alayna Selma Datuk Fazley, Nak Ikut Dida Pergi Kerja. Orang Lain Nak Ambik Semua Dia ‘Tak Nak’ Comelnya Alayna Selma Datuk Fazley, Nak Ikut Dida Pergi Kerja. Orang Lain Nak Ambik Semua Dia ‘Tak Nak’ Comelnya Alayna Selma Datuk Fazley, Nak Ikut Dida Pergi Kerja. Orang Lain Nak Ambik Semua Dia ‘Tak Nak’

Ellie juga sangat manja dengan Dida, sweet sangat! Banyak video comel Ellie dan Datuk Fazley dimuatnaik di Instagram;

IKLAN

Sumber: fazleyyaakob azrene_ahmad


Comelnya Alayna Selma Datuk Fazley, Nak Ikut Dida Pergi Kerja. Orang Lain Nak Ambik Semua Dia ‘Tak Nak’

Talasemia adalah penyakit kecacatan darah yang diwarisi. Ciri abnormal pada gen menyebabkan hemoglobin dalam sel darah merah menjadi tidak normal. Adakah anda atau ahli keluarga anda pembawa atau penghidap talasemia tanpa disedari? Siapa yang berisiko untuk mendapat talasemia, apakah tanda-tandanya serta rawatan yang boleh dilakukan kepada penghidap talasemia? .

Ikuti rangkuman info mengenai penyakit talasemia dalam rancangan TV Pa&Ma bertajuk ‘Bahaya Talasemia’ yang akan ke udara pada pada Selasa, 16 Oktober 2018 di Astro Prima & Astro Maya HD jam 12 tengah hari dan ulangannya pada 9 malam.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI