Selamat melahirkan bayi perempuan pada tarikh 16 Julai 2020, Chryseis Tan atau lebih dikenali sebagai Chrys semalam berkongsi gambar puteri sulungnya itu menerusi laman sosial Instagram miliknya.

Suri hati kepada ahli perniagaan SM Faliq SM Nasimuddin turut memperkenalkan nama yang dipilih untuk bayi perempuannya yang dilahirkan seminggu yang lalu dengan berat 2.9kg.

Memilih nama Arianna Kyla untuk si kecil yang baru dilahirkan itu, Chrys juga turut berkongsi beberapa foto lain sebelum ini tanpa mendedahkan wajah bayinya itu.

IKLAN

Namun setelah seminggu, ahli perniagaan ini berkongsi wajah si kecil yang menjadi penyeri buat beliau dan suami tercinta.

Artikel menarik: Chryseis Tan Bakal Lahirkan Pewaris Jutawan, Tetamu Undi Jantina Baby Dalam Beg Gucci Ketika Majlis Baby Shower

Chryseis Tan, anak kepada jutawan terkenal, Tan Sri Vincent Tan dan Puan Sri Esther Tan sah bergelar isteri kepada anak Allahyarham Tan Sri Nasimuddin Amin, SM Faliq pada Februari 2018. Mereka saling mengenali sejak bersama-sama bersekolah di sebuah sekolah Antarabangsa.

Kedua-duanya memegang jawatan tinggi dalam syarikat milik keluarga masing-masing. SM Faliq kini merupakan Timbalan Pengerusi Eksekutif di Naza TTDI manakala, Chryseis pula merupakan Ketua Pegawai Eksekutif Berjaya Times Square Berhad.

Tahniah diucapkan kepada pasangan ini atas kelahiran bayi pertama mereka!

Sumber: Instagram Chrystan x