Kehadiran sepasang cahaya mata telah melengkapi kehidupan Amar Baharin dan Amyra Rosli. Keluarga kecil ini begitu low profile dan tidak banyak berkongsi kisah kehidupan mereka di media sosial melainkan hal-hal tertentu sahaja.

“Dah Nampak Iras Mommy.” Genap 3 Tahun, Amyra & Amar Titip Doa Buat Aryssa

Apa yang menarik perhatian ramai, nampaknya anak-anak Amyra dan Amar ini semakin comel apatah lagi anak sulungnya Aqeef Anaqi yang dilihat semakin bersemangat badannya manakala si adik, Ayra Aryssa banyak ikut muka mommynya.

Terbaru dalam perkongsian di instagram Amar dan Amyra, kelihatan mereka sekeluarga telah menyambut hari lahir yang ke-3 untuk Ayra. Sambutan yang dilakukan itu hanya sederhana saja tetapi sangat bermakna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madam Amyra (@aamyrarosli)

Dalam perkongsian itu Amyra menitipkan doa agar Aryssa membesar menjadi anak solehah.

“Happy Birthday anak solehah. Semoga menjadi anak yang taat kepada Allah SWT dan berbakti pada mommy daddy, membesar menjadi seorang yang menyenangkan dan disenangi orang ramai serta berjaya dunia akhirat.”

“Dah Nampak Iras Mommy.” Genap 3 Tahun, Amyra & Amar Titip Doa Buat Aryssa

IKLAN

Sementara itu, bagi Amar pula, sebagai seorang bapa, dia turut mengharapkan anak perempuannya itu sentiasa dalam perlindungan Allah dan diberi kesihatan yang baik.

“Happy Birthday Adik..

Semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik untuk adik. Diberi kesembuhan sepenuhnya tanpa meninggalkan kesan, amin.”

“Dah Nampak Iras Mommy.” Genap 3 Tahun, Amyra & Amar Titip Doa Buat Aryssa

IKLAN

Doa yang dititipkan oleh Amyra dan Amar itu telah mendapat reaksi positif daripada rakan dan peminat kedua-duanya dan turut mengharapkan Aryssa sentiasa dalam rahmat Allah sepanjang masa.

Bahkan ramai juga yang menyatakan, makin Aryssa besar, makin iras muka mommynya. Dengan mata yang bulat tu, seolah-olah melihat Amyra Rosli seperti zaman kanak-kanak.

Apa-apa pun semoga Aryssa terus sihat membesar dan menjadi kebanggaan mommy daddy suatu hari nanti.

Kredit: IG Amyra Rosli & Amar Baharin

IKLAN

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama)

 

 

 

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI