Degupan itu akhirnya terhenti & hilang dari pandangan. Takziah buat Amy search & isteri, semoga tabah melalui ujian ini.

Amy melalui Instagram memaparkan video ujian imbasan ke atas janin isterinya itu menunjukkkan bunyi degupan jantung janin yang tiba-tiba terhenti. Perkara ini menimbulkan kesedihan kepada Amy sekeluarga termasuk anak-anak yang lain.

Degupan itu akhir nya terhenti dn hilang dri pandangan. Alex, Sania dn Qaqa tertunduk saat mndpt berita ini. Qaqa menangis teresak esak. Kini tiada lgi cerita baby yg bakal mereka miliki antara mereka. Moga kami semua redha dgn dugaan yg tk terpandang ini. Aku pasti dugaan itu dtg bersama keindahan dn sabar itu sma seperti berbesar hati dgn dugaan nya. AmeenYRA
” Aku Tersentak Langsung Tersedar
Cuaca Dingin Menanda Hati Yg Kian Rawan
Terbayang Seribu Kemungkinan
Sejenak Ku Mendakap
Kau pn Hilang, Dari Pandangan. “

Beberapa bulan yang lalu, Amy Search mengumumkan kehamilan isterinya yang ketika itu berusia 4 minggu. Semalam, kegembiraan itu tidak lagi kekal apabila dia mengkhabarkan bahawa janin dalam kandungan isterinya tidak bernyawa lagi.

IKLAN

Degupan Itu Akhirnya Terhenti & Hilang Dari Pandangan. Takziah Buat Amy Search & Isteri

 

Amy dan isterinya Nourish yang berkahwin pada 2003 mempunyai tiga cahaya mata iaitu Alexander Zulkarnain, 14, Sania Samara, 13, dan Qaqa At-Tameemi, 9 tahun.

IKLAN

PEMINAT TURUT BERSEDIH & UCAP TAKZIAH

Lagenda rock Malaysia ini mendapat ucapan takziah daripada follower & peminatnya yang turut bersedih dengan kehilangan ini.

IKLAN

Degupan Itu Akhirnya Terhenti & Hilang Dari Pandangan. Takziah Buat Amy Search & Isteri Degupan Itu Akhirnya Terhenti & Hilang Dari Pandangan. Takziah Buat Amy Search & Isteri

Degupan Itu Akhirnya Terhenti & Hilang Dari Pandangan. Takziah Buat Amy Search & Isteri

Degupan Itu Akhirnya Terhenti & Hilang Dari Pandangan. Takziah Buat Amy Search & Isteri

Sumber: Amy Search

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI