Seronok tengok kehidupan Caprice sejak berkahwin dengan Farra Inalis Hussni. Boleh dikatakan kehidupannya berubah dan jelas menampakkan dia seorang suami dan seorang ayah penyayang.

Melihat kebahagiaan yang dikongsikan oleh Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli, 34, ramai yang tumpang gembira dengan perubahan fasa baharu hidupnya.

Caprice juga sebelum ini pernah berkongsi bagaimana dia yang dahulu asyik berfikir tentang kerjaya kini akhirnya berubah selepas mendirikan rumah tangga.

Menurut Caprice, kini tumpuannya lebih pada keluarga terutama isteri dan anak. Jika sebelum ini hanya tertumpu pada karier semata-mata sekarang dah sebaliknya.

Bukan itu saja, Caprice turut berkongsi bagaimana dia selalu melayan anak tirinya, Aleesya Sofea yang sudah dianggap seperti anaknya sendiri.

IKLAN

ARTIKEL BERKAITAN [Pandai Bahasa Melayu & Inggeris, Ini Cara Caprice Ajar Anak Tirinya Cepat Faham!]

Tak hairanlah ramai pengikutnya tumpang gembira melihat kemesraan Caprice dan Aleesya. Hubungan mereka sangat akrab sekali dan apa yang boleh dipuji, nampak sikap penyayang seorang bapa dalam diri Caprice.

Menerusi salah satu perkongsian Caprice, dia dilihat menari dalam gerak yang comel bersama Aleesya.

IKLAN

“Bila lah sekolah nak start balik..” tulis Caprice di ruangan kapsyen ringkas sambil meletakkan emoji gembira.

Rata-rata pengikut Caprice memuji cara layanan Caprice terhadap anak tirinya.

“Daddy Al-Quds suatu ketika dahulunya garang macam singa, sekarang dah jadi baby lion,” tulis seorang netizen.

“Comel je aksi anak dengan bapak ni. So sweet..”

IKLAN

“Daddy cool, steady laa daddy..”

Pada pertengahan November 2021, Caprice membuat kejutan dengan mengumumkan yang dia telah mendirikan rumah tangga bersama Farra.

Kredit: IG daddycapofficial

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)