Selepas si kecil lahir, keselesaan dan keperluan mereka menjadi keutamaan bagi setiap mama papa. Antara barang penting yang mesti ada iaitu lampin pakai buang. Persoalan yang selalu bermain di kepala adakah lampin yang dipilih sesuai selesa buat si kecil? Orang kata kalau salah pilih lampin pakai buang boleh jadi punca anak kerap ruam.

Hendak membeli biarlah berbaloi dan anak selesa memakainya. Murah atau mahal, daya penyerapan dan corak menarik perlu diambil kira. Jangan sampai anak terseksa rasa basah sehingga kerap mengalami ruam dan alami kebocoran. Ini adalah antara punca si kecil tidak selesa & meragam.

SAIZ LAMPIN
Adalah penting bagi ibu bapa memilih lampin yang sesuai dengan saiz dan tahap perkembangan bayi anda. Anda boleh meneliti saiz lampin pakai buang dengan merujuk berat bayi yang tertera pada pek. Drypers Wee Wee Dry menawarkan lampin pakai buang berpelekat yang mudah disesuaikan dengan bayi anda dari baru lahir (Newborn) hingga XXL.

Apabila bayi mula aktif, bolehlah bertukar kepada lampin pakai buang jenis pants yang lebih mudah dipakaikan. Drypers Drypantz menawarkan pelbagai saiz dari S – XXL. Lebih menarik lagi Drypers Drypantz memberikan keselesaan pada setiap tahap perkembangan bayi dengan Fit yang direka khas sama ada LayDownFit, CrawlFit atau MoveFit.

KESELESAAN BAYI BILA LAMPIN DIPAKAI
Antara fokus dalam pemilihan lampin kepada si kecil ialah keselesaan. Pastikan ia lembut pada kulit bayi dan tidak mudah bocor.

Lampin yang bagus terjamin kualitinya dan tidak mudah bocor. Drypers Wee Wee Dry lampin pakai buang pertama dalam industri yang mempunyai ciri TummyFit Guide di mana mama papa boleh mengenalpasti dengan mudah pita pelekat dilekatkan pada posisi ideal atau bahagian “Best FIT.” Terdapat juga indikasi “Next Size” sebagai panduan anda menukarkan lampin bayi kepada saiz seterusnya yang lebih besar. Ini sangat baik bagi memastikan bayi sentiasa dalam keadaan selesa. Ciri ini memudahkan lagi pemakaian lampin terutamanya bagi ibu bapa kali pertama.

Corak yang ceria & disukai si kecil. Tidak dinafikan ramai ibu bapa mementingkan corak pada bahagian luar lampin yang cantik dan berkarakter.

Imej karakter comel seperti lampin Drypers Wee Wee Dry dengan Pinkfong Babyshark comel ini memudahkan proses menukar lampin malah ibu bapa juga boleh menggunakan sesi menukar lampin untuk bonding dengan anak.

PEMILIHAN LAMPIN YANG SESUAI DENGAN KUALITI & BAJET

Lampin boleh dikatakan keperluan asas yang diperlukan sepanjang tumbesaran si kecil. Pastikan anda membeli lampin yang kualiti sesuai dengan setiap ringgit dan sen yang dibelanjakan. Lampin yang Fit bukan sahaja memberikan keselesaan malah menggalakkan pergerakan bebas yang memainkan peranan penting bagi tumbesaran dan perkembangan bayi.

Mudah sahaja menguruskan si kecil memakai Drypers Drypantz. Dengan adanya Easy Disposal Tape or Pita Lekat Dan Buang, ibu bapa hanya perlu mengoyakkan kedua-dua belah sisi tepi lampin, gulungkannya dan lekatkan dengan Pita Lekat Dan Buang yang sedia ada pada lampin dan buang ke dalam tong sampah. Senang pakai, senang buang!

Drypers juga memiliki Baby Club. Dengan setiap pembelian pek lampin Drypers ibu bapa boleh mendapatkan mata ganjaran dan menggunakannya untuk menebus hadiah istimewa dari Drypers Point Shop.

Ini adalah salah satu cara berbelanja yang berbaloi. Pembelian lampin yang menyediakan tawaran hadiah yang menarik jangan dilepaskan. Tambahan pula sekiranya hadiah tersebut comel dan praktikal digunakan.

Dapatkan lampin Drypers Wee Wee Dry Edisi Terhad Pink Fong Baby Shark dan mama papa berpeluang mendapatkan hadiah-hadiah menarik yang praktikal untuk digunakan si manja. Sambil membeli lampin, anda boleh menjadi pengguna bijak dengan memastikan wang yang dibelanjakan berbaloi dengan mendapat hadiah percuma seperti Beg Cubic Edisi Terhad Pink Fong, Baju T Edisi Terhad Pink Fong, Set Peralatan Makanan Edisi Terhad Pink Fong serta Beg Lipat Pinkfong dengan setiap pembelian Drypers Drypantz dan Drypers Wee Wee Dry Edisi Terhad Pinkfong.

LAMPIN YANG PRAKTIKAL & MENYERAP
Hendak membeli lampin pakai buang untuk anak, pilih yang mampy menyerap dengan baik.
Pastikan ia tahan lasak, menyerap lebih banyak cecair, menawarkan kekeringan berpanjangan.

Drypers Wee Wee Dry dan Drypers Drypantz yang diperbaharui mempunyai daya penyerapan yang tinggi. ciri yang dicari-cari. Kedua-duanya mempunyai kuasa penyerapan selama 10 jam.

Setiap lapisan lembut teras mempunyai fungsi berbeza untuk membantu menyerap urin dengan pantas dan menyalur dengan urin dengan sekata. Bukan itu sahaja, ia mampu memerangkap dan mengunci urin dengan berkesan untuk mengelakkan kebocoran supaya kulit baby sentiasa rasa selesa dan kering.

Comelnya hadiah edisi terhad Pinkfong! Dapatkannya dengan setiap pembelian Drypers Wee Wee Dry dan Drypers Drypantz dalam masa terhad!
Beg, baju, dan produk penjagaan bayi bertemakan watak Baby Shark ini perlu anda direbut segera!

• Percuma Beg Cubic Edisi Terhad dengan setiap pembelian Drypers Wee Wee Dry pek Mega Kembar.

• Percuma Baju T edisi terhad Pink Fong Baby Shark juga boleh diperolehi si manja dengan setiap pembelian Drypers Wee Wee Dry pek Mega.

• Percuma Set Peralatan Makanan Edisi Terhad dengan setiap pembelian Drypers Drypantz pek Mega Kembar.

• Percuma Beg Lipat Pinkfong Baby Shark dengan setiap pembelian Drypers Drypantz pek Mega.

• Keseronokan tidak terhenti disini. Kumpulkan kesemua edisi terhad produk penjagaan bayi Pinkfong Baby Shark yang comel ini dengan pembelian Drypers edisi terhad Pinkfong Baby Shark, Head To Toe 750ml, Head To Toe Fruit 750ml, Head To Toe Avocado 750ml dan Baby Wipes 100s x 2 menjadikan masa mandi si kecil lebih seronok.