Kehamilan tidak menunjukkan petanda, Kaka Azraff tidak sedari dirinya hamil sehingga mengalami situasi hampir pengsan semasa memasak.

Penyanyi yang popular dengan lagu Buku Merah & Bukan Hal Aku, Kaka Azraff mengumumkan dirinya kini sedang hamil 4 bulan. Kaka yang mendirikan rumah tangga pada 14 Disember dengan suaminya, Adam Azriff.KANDUNGAN DALAM KEADAAN BAIK

Penyanyi ini mengambik keputusan untuk  mengumumkan kehamilannya kepada umum setelah yakin kandungannya dalam keadaan baik.

Mengimbau detik awal mengetahui dirinya hamil, Kaka memberitahu dia hampir pengsan ketika memasak.

IKLAN

HAMPIR PENGSAN

“Sepupu saya mencadangkan supaya membuat ujian kehamilan dan keputusannya adalah positif. Saya sangat terkejut dan tidak sangka akan hamil. Pada masa yang sama, saya juga sangat bersyukur dengan anugerah ini,” katanya kepada Gempak yang menemui Kaka dalam majlis berbuka puasa yang diadakan di sebuah hotel di Kuala Lumpur.

TIADA ALAHAN PADA TRIMESTER PERTAMA

Tidak seperti kebanyakan wanita hamil yang lain, Kaka atau nama sebenarnya Nor Atiqa Noor Azraff dia tidak mengalami sebarang alahan atau morning sickness setakat 4 bulan hamil.

“Melepasi trimester pertama kehamilan, saya tidak mengalami sebarang alahan. Saya ternanti juga perasaan dan pengalaman semasa alahan,” katanya lagi.UCAPAN TAHNIAH!

Para peminat dan rakan-rakan Kaka mengucapkan tahniah kepada Kaka atas kehamilannya ini.

@itsraymeray_co Waahh. Bun in the oven. Congratulations to you and hubby. I’m really happy for you my dear. Always support and ❤️ you always.

@musicspeaksss congrats kaka! love u!!

@meormluqman Tahniahhh sistur and suami terchenta ?

@shikinmajid Congratulations @kakaazraff syg! ?

Sumber: www.gempak.com &  Instagram kakaazraff