Pelakon Raja Farah terasa hidupnya bagai sudah sempurna selepas baru sahaja melahirkan anak keduanya pada 7 April lalu.

Bagi Farah, dua cahaya mata lelaki yang dimilikinya kini sudah cukup membahagiakannya.

Namun berbeza pula dengan suaminya Iskandar Ismail yang masih mengimpikan zuriat perempuan dalam keluarga mereka.

“Terasa hidup terlalu sempurna bila anak dah dua ni..Tapi..husband nak baby girl ni…Mama belum boleh rest lah gaya nye..” tulisnya.

Farah berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Dalam perkongsian yang sama, Farah turut berkongsi luahan perasannya mengenai anak pertamanya Imran.

Menurut Farah, sejak anak keduanya lahir, Imran seolah-olah faham dan tahu membawa dirinya.

“Dah lama tak post gambar Abg..kesian Abg Imran…nak manja2 dgn Mama, but in the same time Mama tgh breastfeed adik…

“But Imran has been a very good boy..he is so independent now…cranky & tantrum seeking for attention tu mmg ada…tapi most of the time, dia akan buat Hal sendiri je…

“Ya Allah..aku rasa bersyukur sangat dgn semua rezeki & kebahagian yg kau Kurnia kan ini…Alhamdulillah..” katanya lagi.

Ini antara sindrom seorang ibu bila dah ada anak lebih seorang dan biasanya si kakak atau abang pun macam mula memahami keadaannya walaupun sekali-sekala ada rasa cemburu dengan adik.

Sumber: ig Raja Farah

Tinggalkan Komen