1. Dari 7 September hingga 24 September ini, pastikan Sunway Velocity Mall menjadi tempat wajib anda pergi. Kenapa? Macam-macam aktiviti menarik sudah disediakan.

Minum Petang Bersama Didi & Friends

Anak–anak mesti suka dengan karakter kartun Didi, Nana, Jojo, Pak Atan dan kawan-kawannya yang lain. Pasti terngiang-ngiang di halwa telinga, lagu tema kartun kegemaran kanak-kanak Didi & Friends ini. Jom bawa anak anda bergembira di Minum Petang bersama Didi & Friends pada 10, 11 dan 17 September nanti! Anda sekeluarga boleh bertemu dan beramah mesra; minum petang serta menyanyi dan menari bersama karakter-karakter kegemaran ramai ini. Pasti anak-anak kecil teruja bila dapat bertemu secara ‘live’ karakter kartun kesukaan mereka.

Selain daripada itu, di dalam kempen yang sama terdapat pelbagai pilihan kek bulan yang dijamin Halal. Tambah menyeronokkan apabila ada bengkel kek bulan untuk kanak-kanak yang dianjurkan oleh 123Bake. Si kecil akan belajar resipi kek bulan istimewa dan 3 peserta bertuah akan mendapat hadiah misteri daripada 123Bake!

Tawaran dan promosi menarik untuk ahli VeloKiddie

Terdapat banyak outlet lain yang memberi tawaran menarik untuk ahli-ahli VeloKiddie. Antaranya adalah Hippopo Baby Spa & Wellness, Chicco, KidzB, Eureka dan 123Bake.

IKLAN

Hippopo Baby Spa menawarkan sesi spa bayi bernilai RM61 (harga normal RM88) khas untuk ahli VeloKiddie sepanjang bulan September ini!

Di KidzB pula menawarkan diskaun 10% setiap hari! Ditambah pula anak anda bakal memperolehi sticker nama dan kerja seni percuma. Anda boleh tinggalkan anak di sini untuk bermain sementara anda membeli-belah di sekitar Sunway Velocity Mall.

Jika anda mahu membeli baju-baju comel, bolehlah berkunjung ke outlet Poney yang menawarkan 10% diskaun untuk pembelian RM180 dan ke atas atau Poney Clearance Fair yang sedang berlangsung dari 7 – 23 September di Tingkat Satu, berhadapan dengan Hush Puppies Apparel.

Sama juga di Chicco yang menawarkan pelbagai produk bayi dengan harga yang menarik.

Jadi ahli Velokiddie

Bagi pengunjung yang ingin mendapatkan pelbagai tawaran menarik ini dan bukan ahli VeloKiddie, jangan risau, segeralah daftar dan nikmati terus tawaran yang ada. Apa yang paling seronok, pendaftaran adalah percuma untuk kanak-kanak 12 tahun dan ke bawah. Sambil membeli-belah di outlet-outlet yang ada, pelbagai aktiviti menarik yang sesuai untuk anak-anak kecil. Outlet-outlet seperti kOkO Block (permainan Lego Maths, lego Robotrics dan Lego) dan Gymboree (kelas muzik) menawarkan kelas-kelas yang membantu merangsang minda dan IQ si kecil.

Jangan ketinggalan untuk berkunjung ke Sunway Velocity Mall sepanjang tempoh ini kerana terdapat banyak tawaran harga menarik yang menanti anda. Layari https://www.sunwayvelocitymall.com/offers/ untuk mengetahui tawaran eksclusif khusus untuk ahli VeloKiddie sahaja. Jika anda belum menjadi ahli, daftar segera SEKARANG di https://www.sunwayvelocitymall.com/velokiddie_club/ untuk mendapat ganjaran daripadanya. Jangan lepaskan peluang menarik ini ya!