Sempena bulan kemerdekaan Malaysia, MAGGI® melancarkan kempen MAGGI® Sah Malaysia yang bertujuan untuk menyemai sikap optimistik dan menyebarkan semangat positif ke seluruh negara.

Diinspirasikan daripada cara rakyat Malaysia menyokong antara satu sama lain pada masa yang penuh dengan ketidakpastian, MAGGI® Sah Malaysia meraikan kecekalan dan ketabahan rakyat Malaysia dengan menghulurkan sokongan untuk golongan yang memerlukan bantuan.

Sebagai salah satu usaha untuk mendorong lebih ramai rakyat Malaysia menghulurkan bantuan kepada golongan yang memerlukan, MAGGI® telah menyumbangkan sejumlah 50,000 kit makanan kepada komuniti B40 di seluruh Malaysia melalui kempen MAGGI® Sah Malaysia.

IKLAN

Kempen MAGGI® Sah Malaysia Sumbang 50,000 Kit Makanan Kepada Komuniti B40Inisiatif ini bertujuan untuk membekalkan bahan makanan yang diperlukan dan menyediakan sajian seharian yang berpatutan serta berkhasiat kepada golongan masyarakat yang berpendapatan rendah sejajar dengan usaha besar Nestlé Malaysia untuk meringankan beban golongan masyarakat yang memerlukan bantuan, terutama pada masa yang penuh dengan ketidakpastian kini.

IKLAN

Di samping itu, sempena meraikan Hari Merdeka dan Hari Malaysia yang disambut pada Ogos dan September, MAGGI® telah bekerjasama dengan selebriti tempatan termasuk Sheila Rusly, Stacy Anam, Jenn Chia, Eina Azman, Zizan Razak dan Bala Ganapathi William untuk melancarkan siri video yang memaparkan memori manis MAGGI® mereka.

IKLAN

Menariknya juga untuk kempen MAGGI® sempena bulan kemerdekaan tahun ini, bermula dari 1 Ogos sehingga 30 September, dengan setiap pembelian produk MAGGI®, peserta layak untuk menyertai peraduan MAGGI® Sah Malaysia dengan menghantar penyertaan melalui pos ataupun WhatsApp.

Peserta berpeluang untuk memenangi hadiah lumayan di samping beramal dan membantu golongan yang memerlukan. Untuk setiap 10,000 penyertaan yang diterima, MAGGI akan menyumbangkan 1,000 kit makanan kepada golongan yang memerlukan mengikuti negeri peserta.

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI