Bila satu perayaan itu tiba, pastinya kaum ibu paling tak menang tangan nak buat persiapan sampai diri sendiri pun tak sempat nak urus. Walaupun sibuk dengan tugasan harian, Guardian ada berita baik untuk ibu-ibu melenial di luar sana sempena Tahun Baru Cina ini. Seronoknya boleh cantik dengan barangan Guardian!

Khas Untuk Mak-Mak Kaki Shopping Di Guardian, Boleh Bawa Balik Hadiah Menarik Sempena Tahun Baru Cina Ni

Pengalaman Beli Belah Lebih Lebih Moden
Guardian Malaysia membuka tirai tahun baharu dengan promosi hebat Tahun Baru Cina ‘Leap Into Prosperity’ bagi menyambut tahun baru Arnab selari memperkenalkan memperkenalkan stornya yang kini berwajah baharu khusus memberikan pengalaman membeli-belah yang unggul kepada kepada semua. Stor terbaru ini menawarkan produk kesihatan dan kecantikan terbaik dalam pasaran, pada nilai terbaik untuk semua pelanggan.

Khas Untuk Mak-Mak Kaki Shopping Di Guardian, Boleh Bawa Balik Hadiah Menarik Sempena Tahun Baru Cina Ni

IKLAN

Gelombang warna baharu dan visual aktif menarik perhatian pelanggan dan penggunaan material yang lebih mesra dan lembut memberikan tenaga vitaliti yang ramai inginkan. Buat masa ini, reka bentuk baharu ini telah dilancarkan di tiga buah stor iaitu di Pusat Membeli-Belah 1 Utama, Aeon Metro Prima Kepong dan Jalan Cecawi, Kota Damansara. Mereka mewakili tiga jenis stor yang berbeza dan transformasi untuk stor yang lain akan menyusul dalam beberapa minggu akan datang.

Memang Best Barang Percuma Hadiah!
Bagi menyambut Tahun Arnab, promosi ‘Leap into Prosperity’ Guardian menjanjikan koleksi tawaran istimewa yang menawarkan nilai hebat untuk pelanggannya terutama para ibu yang mahu tampil segar di musim perayaan ini dan membolehkan pelanggan Guardian berjimat sehingga 50% untuk produk kesihatan dan kecantikan. Selain itu, terdapat tawaran hadiah eksklusif menarik khas untuk pelanggan Guardian.

IKLAN

Setiap pembelian anda boleh jimat 50% untuk set peralatan makan malam seramik 3 keping Disney Tsum Tsum dengan pembelian minimum RM20 termasuk satu jenama yang mengambil bahagian atau RM50 dalam satu resit. Lagi menarik percuma
bagasi mini bergaya dengan pembelian RM128 dan ke atas mana-mana produk kecantikan termasuk penjagaan kulit, penjagaan kulit dermo, kosmetik, aksesori kecantikan dan wangian daripada jenama yang mengambil bahagian.

IKLAN

Khas Untuk Mak-Mak Kaki Shopping Di Guardian, Boleh Bawa Balik Hadiah Menarik Sempena Tahun Baru Cina Ni

Buat isteri-isteri yang suka kumpul mangkuk tingkat, dengan pembelian RM128 dan ke atas mana-mana produk penjagaan diri daripada jenama yang mengambil bahagian dalam satu resit anda boleh bawa pulang mangkuk tingkat dari Guardian dan tidak ketinggalan percuma Essential Diffuser dengan pembelian RM128 dan ke atas daripada rangkaian produk Penjagaan Kesihatan daripada mana-mana jenama yang mengambil bahagian dalam satu resit

Apa lagi para ibu,nak cantik tak susah,pergi Guardian dan dapatkan produk kegemaran anda kerana sekarang adalah masa yang sesuai untuk mendapatkan semua barangan kesihatan dan kecantikan anda sama ada dari kedai dalam talian, menerusi Aplikasi Guardian atau stor fizikal, dengan jenama eksklusif hanya di Guardian agar anda kelihatan sihat bertenaga di Tahun Baru Cina ini.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI