Tinggal beberapa minggu lagi, anak-anak kita pastinya cukup gembira kerana cuti persekolahan yang panjang bakal bermula Februari ini.

Tambah mengujakan lagi apabila cuti sambutan Tahun Baru Cina tahun ini turut sama disambut ketika waktu cuti persekolahan. Ia pastinya cuti berganda buat anak-anak kita.

Kempen Play Lóng Lóng Di SplashMania, Diskaun Tip Top Wajib Rebut!

Jadi apa idea mak ayah untuk cuti sekolah nanti? Nak bawa anak-anak ke mana?

Salah satu lokasi paling mengujakan anak-anak kecil kita sudah tentulah ke Taman Air, SplashMania Gamuda Cove yang terletak di Kuala Langat.

Seharian bermain dengan pelbagai permainan dalam satu lokasi hebat di sini pastinya buat anak-anak cukup teruja.

Tarikan 39 jenis gelongsor dan permainan hebat

Paling unik dan berbeza dengan taman air lain, SplashMania menyenaraikan pelbagai permainan dengan 39 jenis gelongsor dan tarikan air di sini!

Kempen Play Lóng Lóng Di SplashMania, Diskaun Tip Top Wajib Rebut!

Anak-anak pasti teruja bermain di Treasure Tower, gelongsor berwarna-warni dan baldi air yang menanti pengunjungnya setiap masa.

Selain itu, anda sekeluarga juga dapat menikmati masa terbaik di Mini Mania, gelongsor mini seperti gelongsor untuk dewasa yang sememangnya lain dari yang lain. Antara tarikan lain di sini andalah Mini Monsta, Tiny Twista dan Ravage River.

Menariknya, anda boleh mengelilingi kawasan taman air ini melalui sungai dengan 8 checkpoint yang berbeza yang pastinya menjanjikan pengalaman hebat!

Kempen Play Lóng Lóng Di SplashMania, Diskaun Tip Top Wajib Rebut!

IKLAN

Kempen Play Lóng Lóng

Untuk mama papa yang masih mencari-cari destinasi percutian terbaik untuk seisi keluarga bolehlah dapatkan harga promosi sempena cuti sekolah dan sambutan Tahun Baru Cina pada Februari nanti.

Tambah menarik dengan kempen Jom Play Lóng Lóng yang diadakan oleh GL Play di Tahun Baru Cina ini, ada berpeluang untuk menikmati harga runtuh tiket masuk ke Taman Air SplashMania yang cukup berbaloi.

Ini senarai diskaun hebat yang perlu anda dapatkan cepat-cepat:

Kempen Play Lóng Lóng Di SplashMania, Diskaun Tip Top Wajib Rebut!

SPLASH COMBO

Pakej Adventure​

Dewasa RM125 (RM240)​

IKLAN

Kanak-kanak RM95 (RM170)​

Termasuk harga:​

1 x Tiket masuk SplashMania

1 x Goosebumps Rope Course​

1 x Cove Aerobar​

1 x Archery ​

1 x Paintball Target Shooting​

Pakej Nature​

IKLAN

Adult RM125 (RM160)​

Child RM95 (RM130)​

​Harga termasuk:

1 x Tiket masuk SplashMania

1 x Safari Insta-Tour Ride & Boat Cruise​

1 x Wetlands Arboretum Gallery Tour​

​Kesemua harga promosi hebat ini (kecuali untuk tiket masuk SplashMania yang bertarikh) sah sehingga dua bulan dari tempoh pembelian. Cepat-cepat beli sekarang!

Antara tarikan hebat lain sepanjang promosi ini dijalankan termasuklah Dancing Dreamers, Soaring Dragons (Dance), Kung Fun Mania, Splash Squad Ong Ong Lai Lah dan pelbagai aktiviti lain yang cukup mengujakan.

Tidak dilupakan kemunculan mascot comel, SwaggyB, Omba’ King, Zoomi dan Max juga akan turut serta untuk sama-sama menari tarian naga. Cukup Istimewa!

Jom cepat-cepat rebut promosi hebat sempena Tahun Baru Cina ini untuk sama-sama menyertai Kempen Play Lóng Lóng. Layari https://glplay.com.my/ untuk tempah pakej menarik sekarang!

 

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI