Pelakon popular, Nur Fazura atau mesra dia panggil Fazura berkongsi gambar keluarga lengkap berbaju kurung dan berbaju melayu dalam kemeriahan menyambut hari raya Aidiladha semalam.

Pasangan tersebut mengayakan baju sedondon bewarna biru lembut bersama si kecil, Nur Fatima Aisya yang kini berusia 9 bulan.

“A little late to the posting party, but here’s our photo for today 😅 Happy Eid – Al- Adha Mubarak with lots of Love 🤍🤍🤍”

Menurut Fazura, baju ini sebenarnya di simpan untuk sebuah majlis yang bakal di adakan namun terpaksa melupakan hasrat tersebut disebabkan pandemik Covid-19 yang menjadikan perintah kawalan pergerakkan (PKP) dilanjutkan.

IKLAN

Tambahnya, dia risau Fatima semakin membesar dan menyebabkan baju yang dibeli tidak muat jadi dia mengambil keputusan untuk memakaikan sahaja baju tersebut kepada Fatima pada hari raya korban semalam.

“Had this baju raya done back in April by @altelia_amani . Berangan kot kes Covid turun banyak lah masa Hari Raya Aidilfitri hari tu, feeling nak buat open house. Last last pakai time ni je lah since dah macam tak muat for Fatima 😭”

IKLAN

Anak-anak memang sangat cepat membesar. Rasanya kita pun mengalami situasi yang sama, ada yang membeli baju untuk anak-anak dengan niat untuk dipakaikan sewaktu majlis-majlis keramaian dan juga untuk ‘holiday’ namun disebabkan PKP akhirnya baju tersebut dipakaikan sahaja di rumah.

Rata-rata warga maya teruja melihat kecomelan Fatima. Tak kurang juga ada yang teruja melihat kecantikan Fazura mengenakan tudung bawal di pagi raya dan mendoakan agar Fazura sentiasa kekal bertudung.

IKLAN

Kredit: Fazura

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)