Pandemik Covid-19 telah memberi kesan kepada pelbagai pihak. Banyak keluarga yang mengalami masalah kewangan dan perlu bangkit semula bagi meneruskan kehidupan. Sebagai inisiatif untuk membantu golongan ini, Dutch Lady telah mengadakan sebuah peraduan dengan tanda pagar #DanaRM1jutaHarapan.

Peraduan ini bermula dari 5 April – 30 Mei 2021 dan yang menariknya Dutch Lady menawarkan dana pendidikan sebanyak RM1 juta untuk 40 orang anak yang bertuah.

Caranya juga tidak susah! Dengan pembelian RM40 produk Dutch Lady terpilih dalam resit tunggal, pengguna boleh mencalonkan anak sendiri atau kanak-kanak yang mereka inginkan untuk menerima dana pendidikan ini. Inilah masanya untuk anda membantu kanak-kanak berpotensi.

Macam Mana Nak Bantu?

Beli produk susu tepung rumusan untuk kanak-kanak DUTCH LADY dengan 5X DHA* atau DUTCH LADY MaxGro sekurang-kurangnya RM40 dalam resit tunggal untuk mencalonkan seorang kanak-kanak.

IKLAN

Kemudian muat naik gambar, penerangan ringkas pencalonan dan resit pembelian ke https://www.smartmoments.com.my/ms/dana-sejuta-harapan/ 

Tahukah anda, dengan dana RM1 juta itu, seramai 40 orang kanak-kanak akan menerima wang deposit bernilai RM25,000 untuk pengajiannya di masa hadapan. Dana pendidikan ini berpotensi bernilai sehingga RM50,000 apabila mereka mencecah usia 18 tahun.

Rakan dana pendidikan adalah Skim Simpanan Pendidikan Nasional atau SSPN-i yang dijamin kerajaan, mempunyai dividen kompetitif, melayakkan kita untuk memohon pinjaman pendidikan, disertakan dengan takaful percuma dan banyak lagi kebaikan lain.

IKLAN

CARA SERTAI:

  1. Beli minimum RM40 produk DUTCH LADY dengan 5X DHA* atau DUTCH LADY MaxGro
  2. Muat naik gambar, penerangan ringkas pencalonan dan resit pembelian ke https://www.smartmoments.com.my/ms/dana-sejuta-harapan/ 
  3. Tunggu pengumuman pemenang mingguan daripada pihak Dutch Lady
  4. Untuk syarat-syarat lain sila rujuk terma dan syarat untuk kempen ini

Nak lebih mudah untuk menyertai peraduan ini, anda boleh terus klik SINI

PEMILIHAN PEMENANG

Lima pemenang akan dipilih untuk setiap minggu berdasarkan penyertaan mingguan. Kempen ini berlangsung selama lapan minggu. Pemilihan pemenang adalah secara telus oleh Dutch Lady beserta juri jemputan.

IKLAN

Sebanyak 40 hadiah utama ditawarkan melalui kempen ini manakala 160 peserta lagi akan menerima hadiah saguhati iaitu peranti pintar.

Ayuh, kita ambil peluang ini untuk sama-sama membantu mereka yang memerlukan. Ramai kanak-kanak yang mempunyai potensi untuk berjaya di masa hadapan, jadi berikan mereka peluang untuk mencapai cita-cita.

Beli susu formula untuk kanak-kanak Dutch Lady sekarang dan layari https://www.smartmoments.com.my/ms/dana-sejuta-harapan/ untuk maklumat lanjut.

Tonton video ini untuk mengetahui lebih banyak tentang DANA SEJUTA HARAPAN