Hello Kitty, kucing kesukaan ramai, akan berada di Malaysia. Peminat ‘Hello Kitty’ dapat berjumpa dengan watak kegemaran mereka di karnival ‘Hello Kitty Go Around!! In Malaysia’.

Karnival tersebut akan diadakan di Viva Home Expo Hall, dari 19 Disember 2015 hingga 19 Januari 2016.

Peminat ‘Hello Kitty’ bukan sahaja dapat bertemu dengan watak kegemaran mereka, mereka juga berpeluang untuk menyertai pelbagai aktiviti seperi ‘Apple Temple’, ‘Hello Kitty Party Hall’, ‘Save The Goldfish’ and ‘Papa’s Reading Room!’ Aktiviti- aktiviti ini merupakan antara tarikan di ‘Hello Kitty Go Around!’ Carnival.

“Kami berasa teruja kerana berpeluang untuk merealisasikan karnival ini di Malaysia. Ini merupakan kali pertama karnival ‘Hello Kitty’ diadakan di Malaysia. Sambutannya amat menggalakkan. Ini merupakan peluang untuk peminat berjumpa dengan ‘Hello Kitty’, kata Jane Chan, Ketua Pegawai Operasi Hey Day Sdn. Bhd, penganjur ‘Hello Kitty Go Around!! In Malaysia’

IKLAN

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Hello Kitty Go Around!! Carnival In Malaysia, layari www.hellokittygoaround.com.my atau ikuti www.facebook.com/HELLOKITTYGOAROUNDMALAYSIA.

 


Jawab soalan mudah di bawah dan menang pas masuk ke ‘Hello Kitty Go Around’. Sebanyak 20 pasang tiket masuk bernilai RM160 setiap satu menanti anda!

IKLAN

Soalan:

1. Hello Kitty Go Around!! In Malaysia akan diadakan dari 19 Dis 2015 hingga 19 Jan 2016.
A. Betul
B. Salah

IKLAN

2. Hello Kitty Go Around!! In Malaysia akan diadakan Viva Home Expo, Kuala Lumpur.
A. Betul
B. Salah

3. Lengkapkan slogan di bawah:
Saya ingin berkunjung ke Hello Kitty Go Around!! In Malaysia kerana ………………….

Emelkan jawapan anda ke: imc.karangkraf@gmail.com sebelum 23 Disember 2015. Pemenang bertuah akan dihubungi melalui e-mel.

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI