Kesihatan keluarga amatlah penting bagi setiap keluarga. Malah untuk mendapatkan rawatan, kita pasti akan memilih klinik mahupan hospital yang menawarkan perkhidmatan terbaik serta memberi keselesaan untuk mendapatkan rawatan.

Begitu juga apabila mendapatkan rawatan atau pemeriksaan kesihatan sewaktu hamil. Ramai ibu hamil lebih selesa dan selektif memilih klinik yang menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk kehamilan bagi memudahkan mereka mendapatkan perkhidmatan serta rawatan di satu tempat sahaja tanpa perlu dirujuk pada klinik atau hospital lain.

Tahniah! Klinik Dr Alyna merupakan salah satu Jenama Pilihan Pa&Ma bagi Klinik Ibu & Anak Pilihan Pa&Ma

Moden & Serba Lengkap, Klinik Dr Alyna Jadi Pilihan Ramai Mama!

Klinik Ibu Dan Anak Yang Moden Dan Serba Lengkap

Klinik Dr Alyna merupakan klinik swasta untuk seisi keluarga yang menyediakan rawatan dan perkhidmatan seperti rawatan perubatan am, ibu mengandung, kanak-kanak, pembedahan kecil, sakit kulit, sports injury dan lain-lain.

Moden & Serba Lengkap, Klinik Dr Alyna Jadi Pilihan Ramai Mama!

Memiliki tiga cawangan iaitu di Wangsa Maju,  Kota Damansara dan Putrajaya, Klinik Dr Alyna menjadi pilihan kerana mempunyai peralatan perubatan yang serba lengkap dan moden.

Moden & Serba Lengkap, Klinik Dr Alyna Jadi Pilihan Ramai Mama!

Setiap alatan adalah mengikut spesifikasi perubatan terkini seperti mesin Scan 4D & 5D, mesin Full Blood Count, mesin periksa Jaundis bayi, mesin Glukos & Kolesterol, Denggi & Influenza rapid test bagi kemudahan pesakit-pesakit yang mengunjungi Klinik Dr Alyna.

Di sini juga anda boleh mendapatkan rawatan bagi kanak-kanak yang mempunyai masalah kahak bagi yang berumur 2 bulan hingga 2 tahun.

Antara prosedur yang dilakukan untuk mendapatkan rawatan sedut kahak di sini adalah nebuliser dan terapi dada.

IKLAN

Moden & Serba Lengkap, Klinik Dr Alyna Jadi Pilihan Ramai Mama!

Pemeriksaan Ibu Mengandung

Bagi pasangan yang sedang menanti kelahiran cahaya mata, pasti anda inginkan pemeriksaan yang terbaik sepanjang kehamilan ini.

Di Klinik Alyna, anda pasti berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Di sini anda boleh membuat ‘full checkup’ pada setiap bulan bersama DOKTOR WANITA dari awal kehamilan.

Pakej yang ditawarkan juga berpatutan kerana termasuk dengan Ujian darah asas, Detail scan & 4D/5D scan, Scan tumbesaran baby dan jantina serta vitamin untuk ibu mengandung.

Ramai pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan di Klinik Dr Alyna sangat berpuas hati kerana tidak perlu menunggu lama dan masa yang diberikan sangat fleksibel untuk pemeriksaan kandungan bulanan walaupun pada hari minggu dan selepas waktu bekerja.

Bilik scan yang disediakan sangat selesa. Bagi yang menggunakan perkhidmatan di Klinik Dr Alyna ini boleh ditemani suami dan anak-anak apabila melakukan pemeriksaan.

Moden & Serba Lengkap, Klinik Dr Alyna Jadi Pilihan Ramai Mama!

IKLAN

Perancangan Keluarga

Bagi pasangan yang sedang merancang keluarga, anda boleh mendapatkan khidmat nasihat di Klinik Dr Alyna.

Setiap pasangan akan diberikan penerangan mengenai kaedah yang digunakan untuk merancang keluarga seperti pil perancang, suntikan hormon, pemasangan IUCD dan juga pemasangan Implanon.

Anak-anak Selesa dan Seronok

Di Klinik Dr Alyna, anda tidak perlu menunggu lama untuk mendapatkan rawatan atau perkhimatan kerana bilik rawatan yang disediakan adalah mencukupi dan selesa.

Terdapat bilik menyusu yang sangat selesa khas buat anda yang mempunyai bayi kecil dan menyusu badan malah di Klinik Dr Alyna turut menyediakan ruang untuk salinan bayi sekiranya para ibu bapa ingin menukar baju atau lampin bayi.

Anda turut akan dibantu oleh pegawai perkhidmatan yang sangat professional yang akan membantu setiap pesakit bagi mendapatkan rawatan dengan sempurna dan terbaik.

IKLAN

Moden & Serba Lengkap, Klinik Dr Alyna Jadi Pilihan Ramai Mama!

Ruang menunggu yang disediakan juga sangat selesa malah memenuhi piawaian SOP yang ditetapkan serta sentiasa dibersihkan bagi memastikan tahap kebersihan dalam berada pada aras yang memuaskan.

Mesra Kanak-kanak

Di Klinik Dr Alyna turut disediakan satu ruangan khas buat kanak-kanak bagi mengelakkan mereka berasa bosan atau takut untuk berjumpa dengan doktar atau mendapatkan sebarang rawatan di sini.

Bagi yang tinggal di Wangsa Maju, anda boleh mendapatkan rawatan atau membuat pemeriksaan kandungan di sini pada bila -bila masa kerana waktu operasi di cawangan ini adalah 24 jam.

 

Moden & Serba Lengkap, Klinik Dr Alyna Jadi Pilihan Ramai Mama!

Untuk maklumat tentang jenama ini, anda boleh melayari sosial media Klinik Dr Alyna di Facebook, Instagram dan Tiktok. Jika ada sebarang pertanyaan, anda boleh terus hubungi nombor berikut :

Klinik Dr Alyna Kota Damansara

03-61507548 / 011- 26203689

Klinik Dr Alyna Putrajaya

03-88615608 / 013- 8606078

 

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI