Selebriti, Elfira Loy berkongsi di laman sosial tentang perkembangan kesihatan anak sulungnya, Rayyan 3 tahun yang kembali demam.

“Musim Sakit, Two days ago suami el demam lepastu dia jangkit dekat El , lepastu Rayyan pulak. Semalam its the longest night for me. I dont think it will be easy if my mom wasnt there.”

Menurutnya, dia sekeluarga jatuh sakit selepas berjangkit dari suaminya yang pada awalnya demam dan tidak sihat.

“My husband sebab dia sakit dada lah sakit kepala lah so dia duduk je dalam bilik dekat atas.”

“while me. i have to wear mask while sleeping , breastfeed & taking care of the kids. Fuhh luckily it wasnt covid and tak lama.
Kalau tak memang nangis dulu.”

IKLAN

Berkongsi tentang tahap kesihatan Rayyan, Elfira akui agak sedih kerana anak sulungnya itu hilang selera makan dan nampak tidak selesa.

“Last one to recover mestilah budak yang tanak makan pape ni. He was up all night semalam crying feeling uncomfortable.”

“Nak nangis dengar ” mommy mommy pleaseee mommy please ” . Haihlah anakku. Tapi temperature dia ok sikit ni dari semalam sebab tok mama dia tak tidur basahkan badan dia supaya panas surut.”

IKLAN

“Pagi ni Alhamdulillah. Setelah 10kali offer food chicken jugak dia ok nak makan and tidur.”

Elfira turut memohon doa ramai agar mendoakan kesihatan buat mereka sekeluarga.

“InshaAllah bila kenyang, dah rest well akan cepat sembuh.

IKLAN

“Doakan kami semua sembuh ya.”

Kredit: Elfiraloy


Artikel: Bagus Untuk Anak! Formula Terbaharu Susu Kambing Karihome Dengan Kualiti Terbaik

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!