Pasangan sama padan, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sentiasa berkongsi kehidupan mereka sekeluarga di media sosial. Perkongsian mereka biasanya mendapat perhatian peminat kerana telatah lucu suami isteri ini bersama anak-anak yang comel.

Artikel Menarik: [Hebat! Sakit Nak Bersalin, Mampu Kayuh Basikal Pergi Hospital]

Umum mengetahui mereka baharu sahaja menyambut cahaya mata keempat dan Wawa melahirkan seminggu awal dari due date yang sebenar. Sempena hari jadi suaminya, Wawa telah memuat naik sebuah video ketika Aeril menjaga bayi mereka dengan kapsyen yang sweet;

“Happy birthday my love.. nah hadiah hari jadi mu😂 kepenatan 🤣 nak sgt anak ramai kan😛 saje buli dia jaga sepanjang malam supaya dia setuju utk tutup kilang. hihi ..

i love u @aeril_zafrel . suami terbaik & ayah yg terbaik utk anak2🥺

IKLAN

begini la nanti setiap tahun 3 hari berturut2 posting pasal birthday je😆

korang rasa berapa ka umo aeril🤭”.

Dapat dilihat dalam video itu Aeril sedang memberi susu kepada anak mereka dengan mata terpejam ketika Wawa mengejutkannya. Memang dapat dilihat yang Aeril kepenatan dan Wawa berseloroh mengatakan yang dia memang sengaja membuli suaminya untuk jaga baby kerana dia yang mahukan anak ramai.

IKLAN

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

Artikel Menarik: [Perjalanan Akhir Suami, Tertimbus Tanah Runtuh. Tinggalkan 2 Anak, Isteri Trauma]

Tambah Wawa lagi, dia saja buat begitu sebagai percubaan untuk membuatkan suaminya untuk ‘tutup kilang’. Pun begitu, Wawa tetap mengucapkan selamat ulang tahun dan menyatakan bahawa Aeril adalah suami dan ayah yang terbaik.

Kita doakan semoga Wawa lekas pulih dan urusan berpantangnya dipermudahkan. Juga didoakan agar keluarga Aeril dan Wawa sentiasa di dalam keberkatan dan dilindungi Allah SWT selalu.

IKLAN

Anak ada bakat? Sertai Bakat Cilik Pa&Ma sekarang!!
Kalau anak-anak ada bakat hebat, janganlah simpan sendiri. Jom, support mereka dengan menyertai Bakat Cilik Pa&Ma. Rakam aksi anak-anak dengan bakat mereka dan hantarkan kepada Pa&Ma.

Nak join? Klik saja https://toko.ideaktiv.com/product/bakat-cilik/ atau untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi https://wa.me/+60179701167

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama) sekarang!)