Cukup seminggu kelahiran bayi perempuan Fattah Amin dan Fazura, akhirnya pasangan ini mengumumkan nama buat puterinya. Nama yang penuh makna dan mudah disebut itu menjadi pilihan kerana ia sangat istimewa.

Menerusi instagram bersama Fattah Amin dan Fazura, mereka memilih nama Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah buat kiriman agung dari Allah dan yang ditunggu-tunggu selama ini.

Nama Penuh Makna, Nur Fatima Aisya Pilihan Fattah & Fazura Buat Cinta Hatinya

Assalamualaikum. Hari ni genap tujuh hari saya dilahirkan pada hari Jumaat, 2hb Oktober 2020.

Nama saya ialah Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah.

View this post on Instagram

Assalamualaikum and happy Friday to everyone. It has been seven days since I was born on last Friday, 2nd October 2020. My name is Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah. I am now officially one week older but my parents believe that I am still too young for the world to see me. However, I know so many people are constantly making duas for me, I am indeed very blessed. I want to say Thank you so much and I hope to see you all soon when my Daddy and Mommy think I’m ready 🙂 MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo 💗 Assalamualaikum. Hari ni genap tujuh hari saya dilahirkan pada hari Jumaat, 2hb Oktober 2020. Nama saya ialah Nur Fatima Aisya binti Abdul Fattah. Fatima dah berusia seminggu hari ni tapi Daddy and Mommy kata Fatima masih muda sangat lagi untuk media sosial. Tapi Fatima tahu, ramai yang selalu doakan Fatima. Fatima syukur sangat pada Aunties and Uncles semua. Terima kasih! Fatima pun tak sabar nak jumpa semua bila Daddy dan Mommy fikir Fatima dah bersedia! MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo 💗

A post shared by Fattah Fazura (@fattzuralovelife) on

IKLAN

Belum sedia berkongsi gambar anak 

Memahami ramai yang ternanti-nanti untuk melihat wajah comel Fatima, Fattah akui belum masa yang sesuai untuknya dedahkan Fatima kepada peminat.

Mungkin juga Fattah dan Fazura ada prinsipnya sendiri dan mahukan privasi sementara waktu. Namun bila semuanya dah sedia, wajah Fatima pasti akan dikongsikan.

Fatima dah berusia seminggu hari ni tapi Daddy and Mommy kata Fatima masih muda sangat lagi untuk media sosial.

IKLAN

Nama Penuh Makna, Nur Fatima Aisya Pilihan Fattah & Fazura Buat Cinta Hatinya

Terima kasih doakan Fatima!

Tapi Fatima tahu, ramai yang selalu doakan Fatima. Fatima syukur sangat pada Aunties and Uncles semua. Terima kasih! Fatima pun tak sabar nak jumpa semua bila Daddy dan Mommy fikir Fatima dah bersedia!

IKLAN

MasyaAllah.. Love, Fatima. XoXo

Sebelum ini Fattah Amin bersyukur sangat dengan kelahiran puteri sulungnya yang sihat dan sempurna pada Jumaat lalu (2 Oktober).

Dia menganggap kurniaan agung pertama ini bukti cintanya dan kehadiran Fatima telah dinanti sekian lama buat mereka sejak bergelar suami isteri

Sumber: instagram fattzuralovelife

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Lubuk konten untuk papa dan mama paling lengkap di seeNI. Pa&Ma kini di seeNI.
Download seeNI sekarang!

KLIK DI SEENI