Sedari anak-anak masih kecil lah masa yang terbaik untuk kita didik anak dengan nilai-nilai murni. Melalui pemerhatian, anak-anak akan belajar mengikut cara ibu ayahnya. Sebab itulah, lima tahun pertama kelahiran anak sangat penting untuk kita selalu ajarkan anak dengan perkara yang baik.

Bukan saja comel, tetapi telatah anak perempuan kepada pasangan Ryzal Ibrahim dan Maryam sentiasa mendapat perhatian ramai. Biarpun masih kecil, Rina sangat bijak dan selalu tersenyum membuatkan warganet suka dengannya.

Pembersihnya Rina! Sementara Tunggu Makanan Sampai, Dia Sibuk Mengelap Meja
Sumber foto: Instagram maryamyunrrr

Pandai makan sendiri dan tidak memilih, Rina nampaknya seperti anak yang mudah dijaga. Bukan itu saja, Ryzal dan Maryam juga suka berkongsi aktiviti yang mereka lakukan bersama Rina.

Baca Juga:

“Yes, It Gets Messy.” Latih Sensori, Maryam Bagi Rina Makan Mi Korea!

IKLAN

“Rina Cakap Bahasa Manusia.” Maryam Kongsi Video Praktis Depan Cermin!

Senyum Comel Belajar Berdiri. Dah Boleh Imbang Badan, Sikit Lagi Rina Pandai Berjalan!

Menerusi laman Instagram duriankimchijunior, kelihatan Rina berada di sebuah restoran. Apa yang menarik perhatian adalah sementara menunggu makanan sampai, Rina mengelap meja terlebih dahulu.

IKLAN

Pembersihnya Rina! Sementara Tunggu Makanan Sampai, Dia Sibuk Mengelap Meja

Saksikan vidoe si comel Rina lap meja;

IKLAN

Pasti dia seringkali melihat kedua orang ibu ayahnya melakukan hal ini dan ia menjadi ikutan si comel Rina. Tak sabar nak tengok perkembangan lain Baby Rina, makin lama makin bijak. Semoga awak terus membesar menjadi anak yang baik dan dilindungi Allah SWT selalu!

Untuk lebih banyak info terkini jom sertai Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents) atau channel Telegram Pa&Ma (https://t.me/majalahpama)